AhmetYL1129
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar yeni oyun kanalı açıcam ismi bulamadım yardımcı olur musunuz?
Bana güzel isim lazım oyun kanal için YouTube
Beğenmedim başka var mı? İsimAhmet Oyunda
xXxAhmetBabaGamerxXxBeğenmedim başka var mı? İsim
Üzgünüm beğenmedim knkm başka isim var mı?xXxAhmetBabaGamerxXx
Beğenmedim Knkahmet.mp4
Sadece kendi fikrimi söylüyorum yine de size kalmış.. Bana kalırsa yol yakınken geri dönün bu zamanda artık oyun kanalı açmak ilgi çekmez hemen hemen herkesin pc var. Bu yüzden şuan ki global haricinde kanallar ilgi çok düşük hile filen takipçi kazanmak izleyici yapmak pek işe yaramaz.. Yine de bunları göz önünde bulundurup edit ten çok iyi anlayıp ortaya eşsiz bir şey çıkara bilirim derseniz başlarsınız ama öylesine hevesine açıyorsanız pek zaten ilerlemez.Arkadaşlar yeni oyun kanalı açıcam ismi bulamadım yardımcı olur musunuz?
YouTube para kazanmak için oyun kanalı açıcamSadece kendi fikrimi söylüyorum yine de size kalmış.. Bana kalırsa yol yakınken geri dönün bu zamanda artık oyun kanalı açmak ilgi çekmez hemen hemen herkesin pc var. Bu yüzden şuan ki global haricinde kanallar ilgi çok düşük hile filen takipçi kazanmak izleyici yapmak pek işe yaramaz.. Yine de bunları göz önünde bulundurup edit ten çok iyi anlayıp ortaya eşsiz bir şey çıkara bilirim derseniz başlarsınız ama öylesine hevesine açıyorsanız pek zaten ilerlemez.
Başka isim önerir misin? KnkmAhmetPro
Başka isim önerir misin? KnkmAhmetGamingTr
troll yapmıyorumKonu troll bence
Hadi cıstak cıstak oynatalımİş yapmak istiyorum