Yardım Amazon Yurt Dışı Alışveriş Ücretleri

Prime bile olsanız ithalat ücreti çıkıyor bazı ürünlerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İthalat ücretinin iade olacağını sanmıyorum.
Prime oldum, ithalat ücreti nasıl iade olmuyor? İade edilmiş üründen ithalat ücreti mi alıyorlar?

ıade oluyor yanlıs bılgı vermeyın
Size iade edildi mi hocam?

Prime oldum, ithalat ücreti nasıl iade olmuyor? İade edilmiş üründen ithalat ücreti mi alıyorlar?

Size iade edildi mi hocam?
evet hocam 999 tl kulaklık aldım 200 lıra vergı cıktı 1199 tl gerı ıade edıldı

Merhaba hocam, iki tane ürün sipariş etmiştim, ürünler geldi. Birini beğendim şimdi diğerini iade etmek istiyorum ve kargo iade ekranında böyle iki seçenek çıkıyor, hangisini seçmeliyim? @Gurkanpiro

1724932902815.png

1724932941365.png

Amazon Prime var bu arada.

ıkıncısınde kargo parası verıyorsunuz sıze gerı para ıadesı yapıyolar dıgerınde mng kargo dırek gıdıp verıyorsunuz
Hocam ben olayı anlamadım, ilk olan yani DHL gelip sanki kapımdan alacak ve ben hiç para vermiycem. İkincisi de para vericem bir de ben gidip kargoya vericem gibi gözüküyor sanki, hem para vericem hem de uğraşıcam mantıksız geldi.

Merhaba hocam, iki tane ürün sipariş etmiştim, ürünler geldi. Birini beğendim şimdi diğerini iade etmek istiyorum ve kargo iade ekranında böyle iki seçenek çıkıyor, hangisini seçmeliyim? @Gurkanpiro

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Amazon Prime var bu arada.
anlatayım ikisinide
  • 1.seçenek: Kargoyu evinizden ücretsiz olarak alıyorlar.
  • 2.seçenek: Kargo firmasını siz seçiyorsunuz (seçtiğiniz firmaya kargoyu teslim etmeniz gerekiyor), ancak gönderim ücreti size ait. Amazon, bu ücretin 128 TL’ye kadar olan kısmını hediye kartı olarak geri ödüyor.

işe yaradıysa rapor et kısmından en iyi cevabı işaretleyip raporlarsanız sevinirim.

anlatayım ikisinide
1. seçenek kargoyu gelip evinden alıyorlar herhangi bir ücret yok.
2. seçenekte ise göndereceğin kargo firmasını sen seçiyorsun(seçtiğin firmaya götürüp vermek zorundasın) fakat gönderim ücreti size ait ama Amazon max 128TL ye kadar hediye kartı veriyor.
gelmıyolar gıdıp sız verıyorsunuz

anlatayım ikisinide
  • 1.seçenek: Kargoyu evinizden ücretsiz olarak alıyorlar.
  • 2.seçenek: Kargo firmasını siz seçiyorsunuz (seçtiğiniz firmaya kargoyu teslim etmeniz gerekiyor), ancak gönderim ücreti size ait. Amazon, bu ücretin 128 TL’ye kadar olan kısmını hediye kartı olarak geri ödüyor.

işe yaradıysa rapor et kısmından en iyi cevabı işaretleyip raporlarsanız sevinirim.
Hocam o zaman birinciyi seçerim, hem kargoyu evimden alır hem de para vermemiş olurum, daha mantıklı değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,989
Üyeler
186,561
Son üye
𝐇𝐘𝐏𝐄/𝐓𝐂
Geri