Aorus Nasıl marka?

O zaman ROG strix asustan daha iyi.
Dostum bu tamamen pazarlama yöntemi. Aorus/windforce gibi şeylere aldanmayın hepsi Gigabyte direk sadece AORUS yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RAM konusunda aşırı pahalı gereksiz bence.
Hayır soğutması ve malzeme kalitesi farklı, hemde ROG Strix Gigabyte Windforce'ddn daha iyi soğutma olarak

Hayır soğutması ve malzeme kalitesi farklı, hemde ROG Strix Gigabyte Windforce'ddn daha iyi soğutma olarak
Dediğimi anlamadın kanka. Gigabyte asıl AORUS alt markası sözünü eleştirdim.
Bu arada konu sahibi RAM Overclock yapıcaksan AORUS alabilirsin B-DİE çiplere sahip tek RAM türkiyede. (Samsung B-DİE en kaliteli çip)

Dediğimi anlamadın kanka. Gigabyte asıl AORUS alt markası sözünü eleştirdim.
Bu arada konu sahibi RAM Overclock yapıcaksan AORUS alabilirsin B-DİE çiplere sahip tek RAM türkiyede. (Samsung B-DİE en kaliteli çip)
Şuana kadar sadece laptop kullandım zaten şuanda gaming laptop kullanıyorum daha önce hiç overclock yapmadım cahilim gerekli mi overclock?

Şuana kadar sadece laptop kullandım zaten şuanda gaming laptop kullanıyorum daha önce hiç overclock yapmadım cahilim gerekli mi overclock?
Çok iyi performans artışı yakalayabilirsin. Bu ram 3200 MHZ ama Rahatça 3800 MHz olur. Kullandığın işlemciye bağlı biraz. İşlemci seçimin ne?

Çok iyi performans artışı yakalayabilirsin. Bu ram 3200 MHZ ama Rahatça 3800 MHz olur. Kullandığın işlemciye bağlı biraz. İşlemci seçimin ne?
Dediğim gibi hala kararsızım konsol veya sistem toplamakta ama R5 3600x veya R7 3700x düşünüyorum ileriye dönük olması için

Dediğim gibi hala kararsızım konsol veya sistem toplamakta ama R5 3600x veya R7 3700x düşünüyorum ileriye dönük olması için
3600x değilde N11 de teknolojiyolu mağazası var. Ryzen 5 3600 satıyorlar Onlara sorup 2010SUS kodlu Ryzen 5 3600 var mı de. Var ise al. Yenilenmiş 3600 işlemci.

Aorus en iyi markadır. Full Aorus sistem toplamak üst seviyede olur.

Konsol alırsam sadece konsol için 4-5bin civarı (zaten oyunları fazla tutuyor. PC toplarsam 8bin civarı.
yine hepsi aynı marka ama msi gigabyte gibi markalardan toplayabilirim

Güzel tasarımlı gigabyte üst seviye kartları.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi
Geri