@Jony CaseAorus nasıl marka arkadaşlar Gigabyte nin alt markası sanırım. Hangi ürünleri alınabilir Aorus un?
Aorus kalitelidir.Anakart ve ekran kartı konusunda başarılı bir ekiptir.Asus'un Rogu gibi.Ayrıca aorus daha 2014'te kuruldu,dediğiniz gibi Gigabayte'ın alt markası olarak.Aorus nasıl marka arkadaşlar Gigabyte nin alt markası sanırım. Hangi ürünleri alınabilir Aorus un?
Kaç TL bütçen var?Aorus un bütün ürünleri alınabilir mi? Konsol alma veya sistem toplama konusunda kararsızım. Sistem toplarsam çoğu ürünü aynı marka alma gibi takıntım var Rog toplayınca falan baya pahalı oluyor. Kısaca sistemin geneli Aorus toplanır mı?
Konsol alırsam sadece konsol için 4-5bin civarı (zaten oyunları fazla tutuyor. Pc toplarsam 8bin civarı.Kaç TL bütçen var?
Kanka o bütçeye bütün sistemi aorus toplama sakın daha çok performans almak varken marka takıntın yüzünden yanma.Konsol alırsam sadece konsol için 4-5bin civarı (zaten oyunları fazla tutuyor. PC toplarsam 8bin civarı.
Bütün sistemi Aorus toplamayacağım zaten 'genelini'. Ekran kartı, anakart ve ramler sadece.Kanka o bütçeye bütün sistemi aorus toplama sakın daha çok performans almak varken marka takıntın yüzünden yanma.
O zaman ROG strix asustan daha iyi.Aorus GİGABYTE'den daha iyi bir markadır, bence GİGABYTE Aorus'un alt markası
RAM konusunda aşırı pahalı gereksiz bence.Bütün sistemi Aorus toplamayacağım zaten 'genelini'. Ekran kartı, anakart ve ramler sadece.
Ramleri pek güzel görünmüyor (ben beğenmedim) zaten kasayla uyumlu olarak corsair ram bakablirim peki Aorus anakart ve ekran kartı alınır mı, önerir misiniz??O zaman ROG strix asustan daha iyi.
Dostum bu tamamen pazarlama yöntemi. Aorus/windforce gibi şeylere aldanmayın hepsi Gigabyte direk sadece AORUS yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RAM konusunda aşırı pahalı gereksiz bence.