NZXT MARKA Alınır mı? MODELİ AŞAĞIDA YAZIYOR

Güzel ama atx 3.0 ve pcie5 yok. Yeni nesil ekran kartları için kullanışlı değil. Bir de bronze sertifika.

Böyle bir psu alabilirsin. Farklı bir seçenek daha istersen msi olana bakabilirsin.

Nzxt zaten çok ün yapmış pahalı bir marka çok kaliteli diyemem ama güzel ürünleri var. Attığın psu 4000 serisi ekran kartları ile uyumlu değil. Rajintek Cratos 850w çok daha iyi bir seçim olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir psu alabilirsin. Farklı bir seçenek daha istersen msi olana bakabilirsin.
Sırf msi diye 1500 lira fark verilir mi be

NZXT C850 PA-8G1BB-EU 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply
güzel psu ama pahalı bütçe 5 bin tl ise buna bakabilirsin.

Nzxt zaten çok ün yapmış pahalı bir marka çok kaliteli diyemem ama güzel ürünleri var. Attığın psu 4000 serisi ekran kartları ile uyumlu değil. Rajintek Cratos 850w çok daha iyi bir seçim olur.

Sırf msi diye 1500 lira fark verilir mi be
ekrankartı 7900 gre kullanacağım

Güzel ama atx 3.0 ve pcie5 yok. Yeni nesil ekran kartları için kullanışlı değil. Bir de bronze sertifika.
bu sisteme kullanacağım

Ekler

• 2024-08-30_22-36-26.png
    2024-08-30_22-36-26.png
    62.8 KB · Hit: 35
Raijintek Cratos 850Watt aldım Şubat aylarında hala kullanıyorum sessiz ve kaliteli psu fakat NZXT 850W Gold modelinin de ünitesi epey kalitelidir çeviriciler ile 4000 serisi ekran kartlarında da sorunsuz kullanabilirsin.

güzel psu ama pahalı bütçe 5 bin tl ise buna bakabilirsin.
GamePower AXP-1200 14CM 1200W Platinum 80+ ATX 3.0 PCI-E 5.0 Power Supply BU GÜÇ KAYNAĞI NASIL

Bunun yanında Bitfenix BFG 850W Gold PSU'yu da öneririm oda epey kaliteli bir ünite.
Raijintek Cratos 850Watt aldım Şubat aylarında hala kullanıyorum sessiz ve kaliteli psu fakat NZXT 850W Gold modelinin de ünitesi epey kalitelidir çeviriciler ile 4000 serisi ekran kartlarında da sorunsuz kullanabilirsin.

KURUMALARI NELERDİR NEREDEN ÖĞRENE BİLİRİM
Tüm korumalar var BitFenix modelinde yanlış bilmiyorsam

Hatta BitFenix ile NZXT arasında aşaırı kararsız kalmıştım, teknobiyotik KDV indirimi yapınca Raijintek Cratos aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,225
Üyeler
186,594
Son üye
osimen54
Geri