dargobaz yapmaz mıİkisini de almamalısıngtx 1660 super bulabilirsin o fiyata
1050 Ti ile de yapar.dargobaz yapmaz mı
hocam atın 1660s 2k fiyata link ama 2900 değil 2000İkisini de almamalısıngtx 1660 super bulabilirsin o fiyata
1050ti bile darboğaz yapar 4130'la.
Uygundan bulursan alınır, RX 570 almana gerek yok.
İşlemciyi i5 yaparım dersen RX 570 alabilirsin.
Fiyat yüksek hocam, o paraya pazarlıkla 1650 bulunur.
Ölücü bir pazarlıkla bakılabilir, modeli de iyi.
ilk kez bu kadar ucuz 1050ti görüyorum 1 aydır araştırıyorumFiyat yüksek hocam, o paraya pazarlıkla 1650 bulunur.
1.2'den fazla vermeyin iyi araştırın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölücü bir pazarlıkla bakılabilir, modeli de iyi.
ederi bu hatta daha azı. İnsanlar abartıyor fiyatları.ilk kez bu kadar ucuz 1050ti görüyorum 1 aydır araştırıyorum
tezgah gibi geldi
dolaptan bakıyordum normalde hatta 1 kez aldım satıcı iptal etti 2bin TL'ye 1 hafta para iadesi bekledim tam emin olmadan almak istemiyorum ugrastırıyo 1 kez daha alayım tam alayım düşüncesindeyim attıgın satıcı da güvenilir gibi 61 ürün satmış 4.7 yıldız kötü bir yorum görmedim acıkcası alıcam bunu galibaederi bu hatta daha azı. İnsanlar abartıyor fiyatları.
attigin karti aldim bugun elime ulasti darbogaz yapmiyor gordugum kadariyla ets 2 yuksek ayarlardaederi bu hatta daha azı. İnsanlar abartıyor fiyatları.
evet değerler güzel, hayırlı olsun.dolaptan bakıyordum normalde hatta 1 kez aldım satıcı iptal etti 2bin TL'ye 1 hafta para iadesi bekledim tam emin olmadan almak istemiyorum ugrastırıyo 1 kez daha alayım tam alayım düşüncesindeyim attıgın satıcı da güvenilir gibi 61 ürün satmış 4.7 yıldız kötü bir yorum görmedim acıkcası alıcam bunu galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attigin karti aldim bugun elime ulasti darbogaz yapmiyor gordugum kadariyla ets 2 yuksek ayarlarda