tridyboos
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
bu hdd yi alıcam ama 64mb yazıyor sice alınır mı? 1tb hdd almam gerekli oyun atıcam içine ssd önermeyin hdd alıcam
hdd almayın aldırmayın sanırım yavas olmasıydan dolayı fpsi bile etkiliyor
bu hdd yi alıcam ama 64mb yazıyor sice alınır mı? 1tb hdd almam gerekli oyun atıcam içine ssd önermeyin hdd alıcam
alın yavaslıktan sınır krızı bıle gecırırsınız sıze kalmıshdd alıcam dedim
Fps etkilemez. Hikayeli oyunlarda sahneler vs. daha ağır açılır.hdd almayın aldırmayın sanırım yavas olmasıydan dolayı fpsi bile etkiliyor
FPS falan etkilemiyor. Bilgisayarın ve oyunların açılış sürelerini, oyun/dosya indirme/yükleme /gönderme sürelerini etkiliyor.hdd almayın aldırmayın sanırım yavas olmasıydan dolayı fpsi bile etkiliyor
sanırım dedim emin degilimdimFPS falan etkilemiyor. Bilgisayarın ve oyunların açılış sürelerini, oyun/dosya indirme/yükleme /gönderme sürelerini etkiliyor.
Ama bence de hdd alınmamalı bu devirde
Sorun değil hocam bilgilendirmek için söyledimsanırım dedim emin degilimdim
ssd yanına hdd alabilrisiniz ssdye windows ve önemli programalrı koyarken hddye oyun ve yüksek gblı şeyleri atabilirsiniz fpse etkisi olmaz
450gb m2 ssd kullanıyorum hdd alıcaktım büyük dosyalı şeyler oluyor az kullanığım oyüzden hdd istemiştim ama gittim 500gb saat ssd aldım şimdide 500gb hdd alıcam ssdye oyunları atarım hddye de diğer şeyleri atarım yorumlarınız için teşekkürlerssd yanına hdd alabilrisiniz ssdye windows ve önemli programalrı koyarken hddye oyun ve yüksek gblı şeyleri atabilirsiniz fpse etkisi olmaz
o dediğiniz şey fps drop olmuyor fps drop sistemdeki ekran kartı işlemci ram gibi şeylerden kaynaklarnır direkt olarak fps düşer anlık hdd kötü ise oyunda hdd gexikmesi kaynaklı hafif donmalar olur arkadaşın attığıda kötü bi hdd değil o kadar hissedilmezmüzik video ufak oyunlar için alınabilir ama ağır oyun yükler girerim diyorsanız kaplamalarda yüklenmemeler yeryer fps drop yükleme ekranları gibi sorunlar yaşarsınız