Deadlock başla moba sayılır lol bitti sayılır şahsen ara ara giriyorum fakat oyuncu kitlesi çok berbat dil din ırk adamlar ne varsa sövüyorlar gereksizarkadaşlar selam başlıkta gördüğünüz gibi sorum ama bir sıkıntı var ben hiç moba türünde oyun oynamadımşu an bi mlbb oynuyom o kadar bide dota karmaşık ve ruslar var diyolar sizce hangisi
he bide lost ark indirdim nasıl ?![]()
Dotada da Ruslar deli ediyor hiçbirine başlamamak lazımlol felan oynamayın lutfen adamlar neye kufur edecegıne sasırıyor
Dota sıkıntı oyun hocam, deadlocku ben beğenmedim pek. lolün de kanser kitlesi. Gene de lolü tercih ederdim ama daha basit daha casual oynanılabilir bir oyun.hocam bazı oyunlara bağımlı oldum bir tane daha eklense bir şey olmaz
Başlama dostum. Tek maç 30 dakikanı alıyor. Biraz ciddiye alıp rank kasmaya çalışırsan kolsus insanlar ile bir ileri bir geri gidersin harcadığın zamana değmez.arkadaşlar selam başlıkta gördüğünüz gibi sorum ama bir sıkıntı var ben hiç moba türünde oyun oynamadımşu an bi mlbb oynuyom o kadar bide dota karmaşık ve ruslar var diyolar sizce hangisi
he bide lost ark indirdim nasıl ?![]()