bilgisayar setup'ımı puanla

Mousepad guzelmıs
sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekipmanları beğenmedim harici fena değil gibi.
niye beğenmedin hocam

Ekipmanları beğenmedim harici fena değil gibi.
niye beğenmedin hocam
10/7. Düzen sağlanırsa 8, 8.5 bandına çıkar.
gayet düzenli bence

sağolasın

niye beğenmedin hocam

niye beğenmedin hocam

gayet düzenli bence
Ekipmanlar kötü yani sadece niyesi yok hocam

klavye mouse zaten fiyat performans ve gayet fiyatlarını hakkettiklerini düşünüyorum, özellikle de şuanki piyasaya göre
kulaklık konusunda haklısın değişmeyi düşünüyorum
Klavye kronik sorunlu kötü switchler kullanıyor keza mouse da aynı şekilde fiyatını hak etmiyor şahsen. O yüzden öyle dedim dost.

Klavye kronik sorunlu kötü switchler kullanıyor keza mouse da aynı şekilde fiyatını hak etmiyor şahsen. O yüzden öyle dedim dost.
dostum almadan önce bütün forumları araştırdım bir kişi bile demedi kronik diye, kaç aydır kullanıyorum bırak kronikliği gecikme bile olmadı sen neyden bahsediyorsun

dostum almadan önce bütün forumları araştırdım bir kişi bile demedi kronik diye, kaç aydır kullanıyorum bırak kronikliği gecikme bile olmadı sen neyden bahsediyorsun
Kullandığın klavye Monster pusat değil mi?

Bakım için gittiğim internet kafede var 6 aylık ürünler her gün 2 tanesi garantiye gidiyor switch problemleri yüzünden. Keycapleri de soyuluyor sürekli.

Kullandığın klavye Monster pusat değil mi?

Bakım için gittiğim internet kafede var 6 aylık ürünler her gün 2 tanesi garantiye gidiyor switch problemleri yüzünden. Keycapleri de soyuluyor sürekli.
klavyeyi 8-9 aydır kullanıoyrum bırak switch problemlerini boyası bile çıkmadı daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri