LoL nickinden ban yermiyim?

kuskyyll

80+
Reaksiyon skoru
0
LoL de arkadaşım güya beni trollemek için hesabın nickini 6yasseviyorum gibi birley yapmış. rahatsız olduğumu söyleyince beraber 3 ay içinde nick değiştirmenin bir yolu varmı diye baktık fakat yokmuş. bu 3 aylık nick sürecinde valo ve lol hesabım ban yiyeblirmi? yada ismim reşit olmayan kişileri hedef aldığı için polis falan gelirmi?

LoL de arkadaşım güya beni trollemek için hesabın nickini 6yasseviyorum gibi birley yapmış. rahatsız olduğumu söyleyince beraber 3 ay içinde nick değiştirmenin bir yolu varmı diye baktık fakat yokmuş. bu 3 aylık nick sürecinde valo ve lol hesabım ban yiyeblirmi? yada ismim reşit olmayan kişileri hedef aldığı için polis falan gelirmi?
ban yersinde polislik bir şey olmaz

yemezsin olm aylardır öyle garip isimler kullanıyorum riotun şeyinde bile değil

yok kanka ben kaç kere report yedim kendimi bile reportladım en fazla nick değiştirme isteği geldi hiçbişey olmuyo

biri raporlarsa evet yersin , ama isim değişme cezası verebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,817
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri