Dell g15 ile takasa girilir mi ?

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
İlandaki cihazın sahibiym bu laptop ile kafa kafaya takasa girilir mi ?
Dell Gaming G15 5530 G155530016U
İŞLEMCİ Intel Core I9-13900HX
RAM 16 GB Ddr5
HARDDİSK 1 TB SSD
EKRAN KARTI RTX 4060 8 GB
15.6 Inç Fhd Ubuntu 165 Hz Taşınabilir Oyuncu Bilgisayarı

İlandaki cihazın sahibiym bu laptop ile kafa kafaya takasa girilir mi ?
Dell Gaming G15 5530 G155530016U
İŞLEMCİ Intel Core I9-13900HX
RAM 16 GB Ddr5
HARDDİSK 1 TB SSD
EKRAN KARTI RTX 4060 8 GB
15.6 Inç Fhd Ubuntu 165 Hz Taşınabilir Oyuncu Bilgisayarı
Hocam Dell'den uzak dur. 30 watt sorunu vardı. Onu çözdüler de 45watt ekran kartı limitini çözemediler. Ben de Denizliliyim bu arada. Pelitlibağın sol üst çaprazındaki İstiklal mahallesinde oturuyorum.

Hocam Dell'den uzak dur. 30 watt sorunu vardı. Onu çözdüler de 45watt ekran kartı limitini çözemediler. Ben de Denizliliyim bu arada. Pelitlibağın sol üst çaprazındaki İstiklal mahallesinde oturuyorum.
Komşu sayiliriz hocam sansa bak 😀 Bilgisayar satilmadi okullarda acilmak uzere firsati degerlensirsem mi diye dusundum. Bahsettiginiz sorun tum cihazlar icin mi gecerli yoksa sanka denk gelen kronik bir sikinti mi ?

Komşu sayiliriz hocam sansa bak 😀 Bilgisayar satilmadi okullarda acilmak uzere firsati degerlensirsem mi diye dusundum. Bahsettiginiz sorun tum cihazlar icin mi gecerli yoksa sanka denk gelen kronik bir sikinti mi ?
Hocam bu sorun globalmiş. Muhtemelen çoğu insan da var. Olmadı oyun içi video isteyin. Veya 1 gün kendiniz kullanın ama o fiyat bandında Dell G15 almazdım ben. Isınma problemi var. Sorunlar bitmiyor maalesef o laptopta.

dell markasından genel olarak uzak durun hocam bu adamların tek alınabilir ürünleri alienware modelleri ama onlarda hem türkiyede satılmıyor hem de çok pahalılar

Hocam bu sorun globalmiş. Muhtemelen çoğu insan da var. Olmadı oyun içi video isteyin. Veya 1 gün kendiniz kullanın ama o fiyat bandında Dell G15 almazdım ben. Isınma problemi var. Sorunlar bitmiyor maalesef o laptopta.
Hocam nasil bir test yapmasini istiyeyim ?

Hocam nasil bir test yapmasini istiyeyim ?
MSİ Afterburner'dan CPU GPU Watt ve sıcaklık değerlerini gösteren video kaydı isteyin. Yüksek sıcaklıkta birkaç saat içinde otomatik olarak 45 watta sabitleniyor ekran kartı. Büyük fps kaybı oluşuyor doğal olarak. Denizli'de Saltak Caddesinde FiberTech var. Orası 2.el bilgisayar alan yer. Oradan fiyat alın isterseniz kendi bilgisayarınıza. Sizi tatmin edecekse fiyat eğer satın gitsin. Sahibinden satmak biraz vakit alır.

MSİ Afterburner'dan CPU GPU Watt ve sıcaklık değerlerini gösteren video kaydı isteyin. Yüksek sıcaklıkta birkaç saat içinde otomatik olarak 45 watta sabitleniyor ekran kartı. Büyük fps kaybı oluşuyor doğal olarak. Denizli'de Saltak Caddesinde FiberTech var. Orası 2.el bilgisayar alan yer. Oradan fiyat alın isterseniz kendi bilgisayarınıza. Sizi tatmin edecekse fiyat eğer satın gitsin. Sahibinden satmak biraz vakit alır.
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek hemşerim. Olmadı Denizli'deki 2. el pc alan yerlere tek tek hepsine sorun telefonla. Hangisi en iyi fiyatı verirse tatmin edecek düzeyde sat geç. 1-2K için günlerce beklemeye değmez bence. Hem laptop alımında daha özgür olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,530
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri