Oyuncu Koltuğu Önerisi

Kendimce oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu almalısın. Hem daha ucuz hemde daha rahat. Yine tercih sana kalmış ama dostum :)

İmalatçılar daha uyguna daha iyisini yapabiliyorlar hoca onları bi gözden geçirebilirsin..

Kendimce oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu almalısın. Hem daha ucuz hemde daha rahat. Yine tercih sana kalmış ama dostum :)
Saatlerce oyun oynanılacağı için bel, kalça, omuz ağırmaması lazım bunda masaj özelliği varmış birde bundan daha iyi bir ürün var mı acaba diye soriyim dedim

Bafır diye bir youtube kanalında güzel bir ofis koltugu önerisi var. geriye yatma özelliği de var. Lakin sırt tarafı fileli.

Saatlerce oyun oynanılacağı için bel, kalça, omuz ağırmaması lazım bunda masaj özelliği varmış birde bundan daha iyi bir ürün var mı acaba diye soriyim dedim

Bence Masajlı felan alıp kendini tembelleştireceğine egzersizler yap daha iyi olur :)

Calitte Marka bakabilirsin . xDrive de Olabilir. Bence En İyi Oyuncu Koltuğu Markaları xDrive ve Calitte

Valla hesaplı bişiy bende bulamadım oyuncu koltukları inan çok pahalı xdrive filn hiç bulaşmıyom bile bu işin imalatçıları var lakin salgın olduğundan dolayı erteledim koltuk işini salgın bitsin ilgilenecem yani önerebileceğim pek bişey yok..

Bence Masajlı felan alıp kendini tembelleştireceğine egzersizler yap daha iyi olur :)
Sen yanlış anladın konuyu sanırım saatlerce oyun oynayan insanlar için bu masaj özellikli oyuncu koltukları daha iyidir.Sporumuda yeterince yapan biriyim şüpheniz olmasın

Calitte Marka bakabilirsin . xDrive de Olabilir. Bence En İyi Oyuncu Koltuğu Markaları xDrive ve Calitte
BU iki marka çok kaliteli ürünlerdir ancak bu koltukta masaj özelliği mevcut birde ayaklı olduğu için bu ürüne baktım onun için konu açtım bu fiyata daha iyi bir ürün var mı masaj özellikli diye

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,267
Üyeler
183,254
Son üye
SlmnAtcc
Geri