Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Kendimce oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu almalısın. Hem daha ucuz hemde daha rahat. Yine tercih sana kalmış ama dostum :)

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
İmalatçılar daha uyguna daha iyisini yapabiliyorlar hoca onları bi gözden geçirebilirsin..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Süleyman avan
Tavsiye ettiğiniz koltuklari fiyatlarıyla beraber yazabilir misiniz

Furkan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendimce oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu almalısın. Hem daha ucuz hemde daha rahat. Yine tercih sana kalmış ama dostum :)
Saatlerce oyun oynanılacağı için bel, kalça, omuz ağırmaması lazım bunda masaj özelliği varmış birde bundan daha iyi bir ürün var mı acaba diye soriyim dedim

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
Bafır diye bir youtube kanalında güzel bir ofis koltugu önerisi var. geriye yatma özelliği de var. Lakin sırt tarafı fileli.

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
Saatlerce oyun oynanılacağı için bel, kalça, omuz ağırmaması lazım bunda masaj özelliği varmış birde bundan daha iyi bir ürün var mı acaba diye soriyim dedim

Bence Masajlı felan alıp kendini tembelleştireceğine egzersizler yap daha iyi olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan
Calitte Marka bakabilirsin . xDrive de Olabilir. Bence En İyi Oyuncu Koltuğu Markaları xDrive ve Calitte

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
Valla hesaplı bişiy bende bulamadım oyuncu koltukları inan çok pahalı xdrive filn hiç bulaşmıyom bile bu işin imalatçıları var lakin salgın olduğundan dolayı erteledim koltuk işini salgın bitsin ilgilenecem yani önerebileceğim pek bişey yok..

Furkan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
Bence Masajlı felan alıp kendini tembelleştireceğine egzersizler yap daha iyi olur :)
Sen yanlış anladın konuyu sanırım saatlerce oyun oynayan insanlar için bu masaj özellikli oyuncu koltukları daha iyidir.Sporumuda yeterince yapan biriyim şüpheniz olmasın

Furkan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
Calitte Marka bakabilirsin . xDrive de Olabilir. Bence En İyi Oyuncu Koltuğu Markaları xDrive ve Calitte
BU iki marka çok kaliteli ürünlerdir ancak bu koltukta masaj özelliği mevcut birde ayaklı olduğu için bu ürüne baktım onun için konu açtım bu fiyata daha iyi bir ürün var mı masaj özellikli diye

Son düzenleme:

sefatolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sefa tolga ertürk
Top Bottom