ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,853
Arkadaşlar bu laptop için işlemcide kronik sorun var diyorlar. Almayı düşünüyorum sizce ne yapayım?
Bu bütçede alınır. Bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum ama victus alınabilir. Her ne kadar sorunları olsada bu bütçede fiyatına değerArkadaşlar bu laptop için işlemcide kronik sorun var diyorlar. Almayı düşünüyorum sizce ne yapayım?
Hocam şimdi bütçem 40k olduğu için gidip kronik sorunlu bir model almak istemem. O yüzden sormak istedim.Bu bütçede alınır. Bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum ama victus alınabilir. Her ne kadar sorunları olsada bu bütçede fiyatına değer
Kronik sorunlu değilde eksi yanları var. Belirli malzemeleri çok kaliteli değil. Ama 40k bütçede alınır. Bütçe 55k ve üzeri olsa önermemHocam şimdi bütçem 40k olduğu için gidip kronik sorunlu bir model almak istemem. O yüzden sormak istedim.
İşlemciye watt limiti koyarsan sorunsuz kullanırsın.Arkadaşlar bu laptop için işlemcide kronik sorun var diyorlar. Almayı düşünüyorum sizce ne yapayım?
Bu işlemcinin performansını düşürmez mi?İşlemciye watt limiti koyarsan sorunsuz kullanırsın.
Artırır.Bu işlemcinin performansını düşürmez mi?
Bunu neye göre ayarlayacağım hocam?Artırır.
İşlemciye watt limiti koymazsan ısınır ve ısındığı için performansını kısar.
Watt limiti koyarsan işlemci daha serin çalışır ve böylelikle daha yüksek ve stabil fps'ler alırsın.
Fazla enerji vermek değil, kararında vermek önemli.
Uygulaması var, giriyosun. Limitlemek istediğin watt değerini yazıyosun. (i5 14500hx için 55 watt yeter).Bunu neye göre ayarlayacağım hocam?
54k bütçeye ne önerirsiniz hocamKronik sorunlu değilde eksi yanları var. Belirli malzemeleri çok kaliteli değil. Ama 40k bütçede alınır. Bütçe 55k ve üzeri olsa önermem
Kullanım amacı ne?54k bütçeye ne önerirsiniz hocam