Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
kişisel tercih hocam bir şey diyememaynen o şekilde ağzımda da biftek avokado muzla geziyorum gerçek insan gibi yaşıyorum
kişisel tercih hocam bir şey diyememaynen o şekilde ağzımda da biftek avokado muzla geziyorum gerçek insan gibi yaşıyorum
ceza yemıs oh bekişisel tercih hocam bir şey diyemem
İstediğin kadar mutfaktan anla evini laboratuvara çevirmediğin müddetçe asla yakalayamayacaksın aynı tadı boşuna yorma kendini.ben şahsen sahte muz aroması yiyince laboratuvar malzemelerinin tadına kadar alıyorum
tadı kötü bile olsa kanser olmaya tercih ederdim ama tadı çok çok daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cips yemezsem ölmem 11 yaşında değilim ama yersem ilerde tiroit sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı biliyorum
bazı şeylerin tadını güzel yapabilmek için mutfaktan anlamak gerekiyor birazcık, abur cubur bağımlısı adam için zor işler
Canan karatay mısın be adam altı üstü muzlu süt içicem neden evde breaking badcilik oynayayımben şahsen sahte muz aroması yiyince laboratuvar malzemelerinin tadına kadar alıyorum
tadı kötü bile olsa kanser olmaya tercih ederdim ama tadı çok çok daha iyi
cips yemezsem ölmem 11 yaşında değilim ama yersem ilerde tiroit sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı biliyorum
bazı şeylerin tadını güzel yapabilmek için mutfaktan anlamak gerekiyor birazcık, abur cubur bağımlısı adam için zor işler
muzla kakao karıştırmak breaking badcilik oynamak mıCanan karatay mısın be adam altı üstü muzlu süt içicem neden evde breaking badcilik oynayayım
valla tadı berbat kankam ne yazık ki ağız tadınız kaybolmuşİstediğin kadar mutfaktan anla evini laboratuvara çevirmediğin müddetçe asla yakalayamayacaksın aynı tadı boşuna yorma kendini.
sussanaceza yemıs oh be
evimde muz ağacıda yetiştireyim mi ? dışarda ne ilacı kullanıyorlar bilemezsinmuzla kakao karıştırmak breaking badcilik oynamak mı
sen böyle yaşamaya devam et 40ında hastane hastane dolaşırsın
Tekrar jndirime girince yazarmisin harbi cok iyimiş cilekli 8 paket daha almam lazimmuzla kakao karıştırmak breaking badcilik oynamak mı
sen böyle yaşamaya devam et 40ında hastane hastane dolaşırsın
canan karatay berbat bi diyetisyen ayrıca
valla tadı berbat kankam ne yazık ki ağız tadınız kaybolmuş
sussana
en azından gerçek yiyecekevimde muz ağacıda yetiştireyim mi ? dışarda ne ilacı kullanıyorlar bilemezsin
ye herkes kendine yakısanı yermişTekrar jndirime girince yazarmisin harbi cok iyimiş cilekli 8 paket daha almam lazim
Ne alaka hocam 200ml süt abartmayin bu kdar 200ml koladan bin kat daha iyidir al içen azından gerçek yiyecek
ye herkes kendine yakısanı yermiş
çok farklı olduğunu düşünmüyorum koladanNe alaka hocam 200ml süt abartmayin bu kdar 200ml koladan bin kat daha iyidir al iç
Ne alaka hocam 200ml süt abartmayin bu kdar 200ml koladan bin kat daha iyidir al iç