🔥İndirim 6'lı Danone Sütler Amazonda 40₺🔥🔥

ben şahsen sahte muz aroması yiyince laboratuvar malzemelerinin tadına kadar alıyorum👎

tadı kötü bile olsa kanser olmaya tercih ederdim ama tadı çok çok daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cips yemezsem ölmem 11 yaşında değilim ama yersem ilerde tiroit sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı biliyorum

bazı şeylerin tadını güzel yapabilmek için mutfaktan anlamak gerekiyor birazcık, abur cubur bağımlısı adam için zor işler
İstediğin kadar mutfaktan anla evini laboratuvara çevirmediğin müddetçe asla yakalayamayacaksın aynı tadı boşuna yorma kendini.

ben şahsen sahte muz aroması yiyince laboratuvar malzemelerinin tadına kadar alıyorum👎

tadı kötü bile olsa kanser olmaya tercih ederdim ama tadı çok çok daha iyi

cips yemezsem ölmem 11 yaşında değilim ama yersem ilerde tiroit sağlık sorunlarıyla karşılaşacağımı biliyorum

bazı şeylerin tadını güzel yapabilmek için mutfaktan anlamak gerekiyor birazcık, abur cubur bağımlısı adam için zor işler
Canan karatay mısın be adam altı üstü muzlu süt içicem neden evde breaking badcilik oynayayım

Canan karatay mısın be adam altı üstü muzlu süt içicem neden evde breaking badcilik oynayayım
muzla kakao karıştırmak breaking badcilik oynamak mı
sen böyle yaşamaya devam et 40ında hastane hastane dolaşırsın

canan karatay berbat bi diyetisyen ayrıca

İstediğin kadar mutfaktan anla evini laboratuvara çevirmediğin müddetçe asla yakalayamayacaksın aynı tadı boşuna yorma kendini.
valla tadı berbat kankam ne yazık ki ağız tadınız kaybolmuş

ceza yemıs oh be
sussana

muzla kakao karıştırmak breaking badcilik oynamak mı
sen böyle yaşamaya devam et 40ında hastane hastane dolaşırsın

canan karatay berbat bi diyetisyen ayrıca

valla tadı berbat kankam ne yazık ki ağız tadınız kaybolmuş

sussana
Tekrar jndirime girince yazarmisin harbi cok iyimiş cilekli 8 paket daha almam lazim

en azından gerçek yiyecek

ye herkes kendine yakısanı yermiş
Ne alaka hocam 200ml süt abartmayin bu kdar 200ml koladan bin kat daha iyidir al iç

Uygunsuz davranış
Adsız.png

Boykot tayfanın maks zeka

Ne alaka hocam 200ml süt abartmayin bu kdar 200ml koladan bin kat daha iyidir al iç
çok farklı olduğunu düşünmüyorum koladan

• Süt, şeker, muz aroma vericisi, modifiye nişasta, muz püresi (%0.01)

On binde 1 muz içeriyor. Köpek yerine konuyonuz desenize

bi an meyveli yoğurt sandım. kaşık geçirip dondurma yapacaktım .d

Geri