kesin dağıtıma çıkar mı peki emin misiniz şubeye gitme imkanım yok çünkü işte oluyorum.genelde 1 kere daha dağıtıma çıkıyor ama şubeye gidip direkt almanı öneririm
Evde kimse bulunmadığında yurtiçi tekrar dağıtıma çıkarmıyor. Maksimum 3 gün içerisinde şubeden almalısınız. Aksi halde kargo geri gider. Arayıp söylerseniz belki süre esneyebilir.Connectgameden klavye almıştım alıcı ödemeli bugün evde kimse olmadığından kargo teslim edilemedi diyor.
ne yapmam lazım şubeye mi döner ertesi gün bir daha mı dağıtıma çıkar ?
kargo geri gidince param iade ediliyor değil mi connect game sitesine pek güvenemiyorumEvde kimse bulunmadığında yurtiçi tekrar dağıtıma çıkarmıyor. Maksimum 3 gün içerisinde şubeden almalısınız. Aksi halde kargo geri gider. Arayıp söylerseniz belki süre esneyebilir.
tamamdırŞubeye git.
1 daha dağıtıma çıkar yurtiçi kargo nasıl bilmiyorum emin olmak için şubeyi arayabilirsin gidipde alabilirsin sana kalmış mesaj gönderirler çıkıcak diye sen ara direk sor durumunuConnectgameden klavye almıştım alıcı ödemeli bugün evde kimse olmadığından kargo teslim edilemedi diyor.
ne yapmam lazım şubeye mi döner ertesi gün bir daha mı dağıtıma çıkar ?
hocam numarama hiç takip kodu falanda gelmedi hiçbirşey gelmedi connect game instagram hesabına yazıp ordan aldım takip nosunuDagitima cikmicana dair bildirim gelir geçen gün benim siparisede oldu evde uyurken gelmiş eleman ertesi gün şubeden alınız gibisinden bildirim geldi gidip kendim aldım cumartesi günü![]()
Şubede 3 gün bekler teslim edilmediği günün ertesi günü tekrar dağıtıma çıkarılırkesin dağıtıma çıkar mı peki emin misiniz şubeye gitme imkanım yok çünkü işte oluyorum.
ve şubede maksimum kaç gün bekliyor daha önceden hiç teslim alamama gibi bir durum yaşamadığım için bilmiyorum
Bölgenize bağlı birşeydir hocam o her şubede yok kontrol sende uygulaması.hocam numarama hiç takip kodu falanda gelmedi hiçbirşey gelmedi connect game instagram hesabına yazıp ordan aldım takip nosunu
kapıma bırak komşuma bırak vs. seçeneklerin bulunduğu mesajın gelmesi lazım normalde.
Alıcının kapalı/teslim alma saati sınırlı olmasından dolayı adresinde ulaşılamamıştır.Şubede 3 gün bekler teslim edilmediği günün ertesi günü tekrar dağıtıma çıkarılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bölgenize bağlı birşeydir hocam o her şubede yok kontrol sende uygulaması.
1 defa mı dağıtıma çıkarıldı?Alıcının kapalı/teslim alma saati sınırlı olmasından dolayı adresinde ulaşılamamıştır.
hocam böyle bir şey yazıyor sitede şuan
Muhtemelen dükkan gibi biryere söylemişsin yada kapıda güvenlik gibi bir şey varsa ondandır. ertesi gün tekrar dağıtıma çıkarıyolar. Bir kere teslim edilmedi diye geri götürmezler kargoyu.Alıcının kapalı/teslim alma saati sınırlı olmasından dolayı adresinde ulaşılamamıştır.
hocam böyle bir şey yazıyor sitede şuan