Neler Yeni

Mining yapılan ekran kartına furmark testi

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayaz TAŞ
Merhaba bitane Asus rog strix rtx 3070 aldım fakat emin olmamak ile mining yapıldıgını düşündüm ve kartın içini açtım thermal pad haric. tozlarını temizledim termal macununu yeniledim ve furmark testi yaptım buda test sonuçları degerleri nasıl normal mı ? ayrıca fulmark altındaki ilerleyen sarı çizgin düz gitmesi gerekiyormuydu yoksa normal mı kıvrık kıvrık gitmesi. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (133)-min.png
    Ekran Görüntüsü (133)-min.png
    919.8 KB · Hit: 91
  • Ekran Görüntüsü (129)-min.png
    Ekran Görüntüsü (129)-min.png
    1.1 MB · Hit: 80

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Yusuf
bende msi ventus 3x 3070 var. test yapıp atıcam buraya kıyaslarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende msi ventus 3x 3070 var. test yapıp atıcam buraya kıyaslarsın
düzeltme: atamayacağım çünkü kasada şuan takılı değil. :)

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Umut
Merhaba bitane Asus rog strix rtx 3070 aldım fakat emin olmamak ile mining yapıldıgını düşündüm ve kartın içini açtım thermal pad haric. tozlarını temizledim termal macununu yeniledim ve furmark testi yaptım buda test sonuçları degerleri nasıl normal mı ? ayrıca fulmark altındaki ilerleyen sarı çizgin düz gitmesi gerekiyormuydu yoksa normal mı kıvrık kıvrık gitmesi. yardımcı olursanız sevinirim.
bende rtx 3080ti aldım ventus modeli soğutması baya kötü 4k oyun testlerinde max 82 derece oluyor. Senin kartın soğutmasının daha iyi olduğunu ve macunlarını temizliğini yaptığını düşünürsek biraz fazla geldi bana o karta ve modele göre

1-2 sene minning de kullanılmış sanırım, ama bir sorun yaratacağını sanmam bende ki de 3-4 ay minningde kullanıldı bir eksisi yok bakımlarınıda yapmışsın zaten

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayaz TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende rtx 3080ti aldım ventus modeli soğutması baya kötü 4k oyun testlerinde max 82 derece oluyor. Senin kartın soğutmasının daha iyi olduğunu ve macunlarını temizliğini yaptığını düşünürsek biraz fazla geldi bana o karta ve modele göre

1-2 sene minning de kullanılmış sanırım, ama bir sorun yaratacağını sanmam bende ki de 3-4 ay minningde kullanıldı bir eksisi yok bakımlarınıda yapmışsın zaten
termal padlerini yenilemedim ama

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Kadir
1 dakika aşırı az ben bile GTX 1060 tek fanli model ile 76 derece alıyorum 10 dakikalik test ile

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayaz TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 dakika aşırı az ben bile GTX 1060 tek fanli model ile 76 derece alıyorum 10 dakikalik test ile
İLK GÖRSEL EVET AMA 2 Cİ GÖRSELDE 17:04 DAKİKA YAPTIGINI GÖREBİLİRSİNİZ

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
sıcaklık değerlerin normal.

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayaz TAŞ
Görmemişim benim hatam ama 2. Foto daki test eski furmark
17:04 DAKİKA OLAN İLK YAPTIGIM SONRA FURMARKIN BİR DİGER SÜRÜMÜNÜ DENEDİĞİM AYNI ÇIKTI . BİR DİĞER KAFAMA TAKILAN 2 GÖRSELDEKİ YANI 17:04 DAKİKA OLAN FURMARK ALTTAKİ İLERLEYEN SARI ÇİZGİ KIVRAK KIVRAK GİTMESİ NORMAL Mİ ? YOKSA DÜZ BİR SEKİLDEMİ İLERLEMESİ LAZIM O SIRADA HİÇ Bİ SORUN OLMADI EKRANDA DEVAM ETTİ.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Kadir
17:04 DAKİKA OLAN İLK YAPTIGIM SONRA FURMARKIN BİR DİGER SÜRÜMÜNÜ DENEDİĞİM AYNI ÇIKTI . BİR DİĞER KAFAMA TAKILAN 2 GÖRSELDEKİ YANI 17:04 DAKİKA OLAN FURMARK ALTTAKİ İLERLEYEN SARI ÇİZGİ KIVRAK KIVRAK GİTMESİ NORMAL Mİ ? YOKSA DÜZ BİR SEKİLDEMİ İLERLEMESİ LAZIM O SIRADA HİÇ Bİ SORUN OLMADI EKRANDA DEVAM ETTİ.
Maalesef o kadar detaylı bilmiyorum furmarki ama 10 dakika üstünde furmark da kartınız 80 dereceyi görmüyor ise hiç bir sıkıntı yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,817
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Termal pad GPU sıcaklığını değil VRAM sıcaklığını etkiler. Termal macun yenilediyseniz ekran kartında kaliteli bir macun olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,118
Üyeler
171,157
Son üye
ilkimyavuz
Top Bottom