Çözüldü✓ Vatan bilgisayardaki ani fiyat artışının sebebi nedir

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
23000
Birkaç gün önce vatandan hazir sistem almaya karar verdim ve bugün sipariş verecektım yaklaşık 10 dakika önce fiyatı 20.999 Tl olan sistem bir anda bu kadar yüksek fiyat artışı yaşadı birisi bana açıklayabilir mi stok mu bitti ne oldu?

Sistem:

Birkaç gün önce vatandan hazir sistem almaya karar verdim ve bugün sipariş verecektım yaklaşık 10 dakika önce fiyatı 20.999 Tl olan sistem bir anda bu kadar yüksek fiyat artışı yaşadı

Sistem:
Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar. Başka sistemlerede bakın gelmezse diye.

Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar.
Aynen 👍🏻👍🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç gün önce vatandan hazir sistem almaya karar verdim ve bugün sipariş verecektım yaklaşık 10 dakika önce fiyatı 20.999 Tl olan sistem bir anda bu kadar yüksek fiyat artışı yaşadı birisi bana açıklayabilir mi stok mu bitti ne oldu?

Sistem:
Bir de aklınızda olsun Gigabyte'ın WİNDFORCE serisi kronik ısınma sorunu olan bir seri, ASUS markasını tercih etmeniz daha doğru olur. 🙏🏻

Aynen 👍🏻👍🏻

Bir de aklınızda olsun Gigabyte'ın WİNDFORCE serisi kronik ısınma sorunu olan bir seri, ASUS markasını tercih etmeniz daha doğru olur. 🙏🏻
Hocam 4060 serisinde sıkıntı olurmu ?

Sistem:
tükendi yazmayıp, saçma fiyat yazıyorsa o sisteme stok ekleyeceklerdir hocam, ara ara kontrol edin.

Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar. Başka sistemlerede bakın gelmezse diye.
Kaldırıyorlar sonra geri ekliyorlar. Ya fiyat aynı ya daha az yada artmış oluyor.

stok bıtınce fıyatını yukseltıyolar vatanda bı arkadasa sormustu

Aynen 👍🏻👍🏻

Peki msi da sıkıntı çıkar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,288
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri