Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatan bilgisayardaki ani fiyat artışının sebebi nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
efegulhan81
Bütçe
23000
Birkaç gün önce vatandan hazir sistem almaya karar verdim ve bugün sipariş verecektım yaklaşık 10 dakika önce fiyatı 20.999 Tl olan sistem bir anda bu kadar yüksek fiyat artışı yaşadı birisi bana açıklayabilir mi stok mu bitti ne oldu?

Sistem:

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Birkaç gün önce vatandan hazir sistem almaya karar verdim ve bugün sipariş verecektım yaklaşık 10 dakika önce fiyatı 20.999 Tl olan sistem bir anda bu kadar yüksek fiyat artışı yaşadı

Sistem:
Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar. Başka sistemlerede bakın gelmezse diye.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Heisenberg
Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar.
Aynen 👍🏻👍🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç gün önce vatandan hazir sistem almaya karar verdim ve bugün sipariş verecektım yaklaşık 10 dakika önce fiyatı 20.999 Tl olan sistem bir anda bu kadar yüksek fiyat artışı yaşadı birisi bana açıklayabilir mi stok mu bitti ne oldu?

Sistem:
Bir de aklınızda olsun Gigabyte'ın WİNDFORCE serisi kronik ısınma sorunu olan bir seri, ASUS markasını tercih etmeniz daha doğru olur. 🙏🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
efegulhan81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen 👍🏻👍🏻

Bir de aklınızda olsun Gigabyte'ın WİNDFORCE serisi kronik ısınma sorunu olan bir seri, ASUS markasını tercih etmeniz daha doğru olur. 🙏🏻
Teşekkürler

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Aynen 👍🏻👍🏻

Hocam 4060 serisinde sıkıntı olurmu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
efegulhan81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar. Başka sistemlerede bakın gelmezse diye.
Teşekkürler

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
baba merhaba

Sistem:
tükendi yazmayıp, saçma fiyat yazıyorsa o sisteme stok ekleyeceklerdir hocam, ara ara kontrol edin.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Heisenberg

Grkemyy

80+
Kaldırıyorlar sonra geri ekliyorlar. Ya fiyat aynı ya daha az yada artmış oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
efegulhan81
Aynen 👍🏻👍🏻

Peki msi da sıkıntı çıkar mı

Top Bottom