Sizce ucuz mouse alınmalımı?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba n11 üzerinden "razer dethadder essential profession" mouse unun indirimli oldugunu gördüm mouse normal fiyatına baktığımda 499 tl den 244 tl oldugunu gördüm hemen almam gerektiğini düşündüm ama mouse un bu kadar pahalı iken bi anda baya bi ucuzlaması tuhafıma gitti bu mouse size orjinal midir yorumlara baktığımda mouse razer kutusunda değil başka bi kutudan geliyomuş ip sini sitesinde yazdığında orjinal oldugu söylüyorlar size bu kadar ucuzlayan bi mouse almalımıyım.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    94.5 KB · Hit: 62
bana sorucak olursan tek ve herzaman ki önerim ''Steelseries'' alman yönünde olacaktır.

param olsa şansımı denerdim :D

bana sorucak olursan tek ve herzaman ki önerim ''Steelseries'' alman yönünde olacaktır.
ss mouselar beni tilt ediyor . elimi mousedan çekip elimi geri koyduğumda aimim çok kayıyor. razer hem sensör hem ergonomi olarak da iyi bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba n11 üzerinden "razer dethadder essential profession" mouse unun indirimli oldugunu gördüm mouse normal fiyatına baktığımda 499 TL den 244 TL oldugunu gördüm hemen almam gerektiğini düşündüm ama mouse un bu kadar pahalı iken bi anda baya bi ucuzlaması tuhafıma gitti bu mouse size orjinal midir yorumlara baktığımda mouse razer kutusunda değil başka bi kutudan geliyomuş ip sini sitesinde yazdığında orjinal oldugu söylüyorlar size bu kadar ucuzlayan bi mouse almalımıyım.
bu mouse alınmaz yalnız eski bir mouse. ne kadar beğenmesem de rival 3-300s bu bütçenin en iyisi.

Arkadaşlar merhaba n11 üzerinden "razer dethadder essential profession" mouse unun indirimli oldugunu gördüm mouse normal fiyatına baktığımda 499 TL den 244 TL oldugunu gördüm hemen almam gerektiğini düşündüm ama mouse un bu kadar pahalı iken bi anda baya bi ucuzlaması tuhafıma gitti bu mouse size orjinal midir yorumlara baktığımda mouse razer kutusunda değil başka bi kutudan geliyomuş ip sini sitesinde yazdığında orjinal oldugu söylüyorlar size bu kadar ucuzlayan bi mouse almalımıyım.
onun normal fiyatı o zaten o modelin yanlış görmüşsün 500 lük olan elite modeli

Geri