Neler Yeni

Sizce ucuz mouse alınmalımı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göksal Çoşar
ss mouselar beni tilt ediyor . elimi mousedan çekip elimi geri koyduğumda aimim çok kayıyor. razer hem sensör hem ergonomi olarak da iyi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu mouse alınmaz yalnız eski bir mouse. ne kadar beğenmesem de rival 3-300s bu bütçenin en iyisi.
yani rival 3-300s almalıyım peki teşşekürler.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar merhaba n11 üzerinden "razer dethadder essential profession" mouse unun indirimli oldugunu gördüm mouse normal fiyatına baktığımda 499 TL den 244 TL oldugunu gördüm hemen almam gerektiğini düşündüm ama mouse un bu kadar pahalı iken bi anda baya bi ucuzlaması tuhafıma gitti bu mouse size orjinal midir yorumlara baktığımda mouse razer kutusunda değil başka bi kutudan geliyomuş ip sini sitesinde yazdığında orjinal oldugu söylüyorlar size bu kadar ucuzlayan bi mouse almalımıyım.
Yalnız bu mouse deathadder 250 tl olması normal 500tl olan razer deathadder elite veya razer deathadder v2

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Sensör çok eski ne yazık ki fps oyunların da sorun yaşayabilirsiniz bi nebze de olsa.

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Hocam ben bu mouse u 200 e aldım ayrıca yok sensör eski bilmem ne tatavası yapanlara da aldırmayın mouse 200 tl için gayet iyi sonuçta gaming mouse toplu mouse yerine koymayın yeni mouselerin de bu fiyat bandında sensör bakımından pek farklı olmadığını bilin ama derseniz 300 e zorlarım o zaman tabikide steelseries rival 3

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
ss mouselar beni tilt ediyor . elimi mousedan çekip elimi geri koyduğumda aimim çok kayıyor. razer hem sensör hem ergonomi olarak da iyi bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu mouse alınmaz yalnız eski bir mouse. ne kadar beğenmesem de rival 3-300s bu bütçenin en iyisi.
Sensei ten en iyisi bu konuda

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar merhaba n11 üzerinden "razer dethadder essential profession" mouse unun indirimli oldugunu gördüm mouse normal fiyatına baktığımda 499 TL den 244 TL oldugunu gördüm hemen almam gerektiğini düşündüm ama mouse un bu kadar pahalı iken bi anda baya bi ucuzlaması tuhafıma gitti bu mouse size orjinal midir yorumlara baktığımda mouse razer kutusunda değil başka bi kutudan geliyomuş ip sini sitesinde yazdığında orjinal oldugu söylüyorlar size bu kadar ucuzlayan bi mouse almalımıyım.
Ben şuan Asus Tuf Gaming M3 kullanıyorum baya başarılı bir ürün sonuna kadar öneriyorum.

Top Bottom