Ömer Faruk Çift
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bir daha izleyin hocam o halde.burda izlemiştim
Bir daha izleyin hocam o halde.burda izlemiştim
Hocam matematik yok mu sizin, burada ne kadar fark var aynı diyorsun? Bir de 200 dolar fark var diyorsun kapakta bile 70 dolar farkburda izlemiştim
5 10 fps farkı 150 dolarlık fark için bence kayıp değilBir daha izleyin hocam o halde.
kapağa çıkış fiyatı yanlış yazılmış googleden bakınızHocam matematik yok mu sizin, burada ne kadar fark var aynı diyorsun? Bir de 200 dolar fark var diyorsun kapakta bile 70 dolar fark
Kenrknritkriti Türkiyede krirjfjrjtçıkış yapan ülkeler var videoda karışaltırmaları var satılan ülkelerde 300dolardan ryzen 5 7600x3d 450 dolardan ryzen 7 7800x3d satıyorlar ve performans farkı nerdeyse yok o ülkelerde silmiş oluyorlar o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
300 dolara çıkan bi işlemci türkiyede max kaç tl olur ki ben 12den fazla olacağını düşünmüyorum
Arada 2k olur sede 12k'dan çıkış yapsa bide o fiyatlarda çıkacak mı çıkarsa 7800x3D Nerelere Fırlayacak Kimse BilmiyoHocam matematik yok mu sizin, burada ne kadar fark var aynı diyorsun? Bir de 200 dolar fark var diyorsun kapakta bile 70 dolar fark
7500f ilk çıkacağı zamanda bu fıyatlara çıkmaz diyiliyordu çıktığından beri 300 500tl düşüp çıkıyorKenrknritkriti Türkiyede krirjfjrjt
Arada 2k olur sede 12k'dan çıkış yapsa bide o fiyatlarda çıkacak mı çıkarsa 7800x3D Nerelere Fırlayacak Kimse Bilmiyo
Tamam sen bekle al7500f ilk çıkacağı zamanda bu fıyatlara çıkmaz diyiliyordu çıktığından beri 300 500tl düşüp çıkıyor
Yanlış falan değil, yurt dışı fiyatları o civarlarda.5 10 fps farkı 150 dolarlık fark için bence kayıp değil
kapağa çıkış fiyatı yanlış yazılmış googleden bakınız
KatılıyorumTamam sen bekle al
Ki amd neden 7600x3D Gibi Bir İşlemci İle 7800x3D Gibi Bir İşlemcinin Piyasasını Öldürmek İstesinYanlış falan değil, yurt dışı fiyatları o civarlarda.
5-10 fps farkı yok ayrıca çok daha fazla var anlatamıyoruz galiba. Burada 5-10 fps fark var diye VARSAYARSAK yine de fps oyunlarında çok daha büyük farklar olur
Katılıyorum![]()
kral öyle bi mantık yok ki o zaman yeni seri ekran kartları neden eski seri ekran kartlarının piyasasını öldürüyor yeni şeyler geldikçe eskileri istemsiz ölecek zatenKi amd neden 7600x3D Gibi Bir İşlemci İle 7800x3D Gibi Bir İşlemcinin Piyasasını Öldürmek İstesin
Bu dediğin olmaz 6000 serisi bizim ülkemizde çıkış fiyatından değil güç fiyatından dolayı yüksek mevlalara satılıyor işlemcide aynı şekilde fırsatçılar yüzünden bu durumdakral öyle bi mantık yok ki o zaman yeni seri ekran kartları neden eski seri ekran kartlarının piyasasını öldürüyor yeni şeyler geldikçe eskileri istemsiz ölecek zaten
Geleceğini nereden düşündün ki? R5 5600X3D TR'ye gelmedi büyük ihtimalle 7600X3D'de gelmeyecek 9000X3D'leri bekleyebilirsin.Yeni sistem dizicemde işlemci amd de yeni çıkacak olan ryzen 5 7600x3d çok övülüyor beklenir mi
gelirse işte gelmezse boşa beklemiş oluruz :dGeleceğini nereden düşündün ki? R5 5600X3D TR'ye gelmedi büyük ihtimalle 7600X3D'de gelmeyecek 9000X3D'leri bekleyebilirsin.