🔥İndirim filtre kahve 3x250 gr 100tl

Bana ürün geldi ama 3 tane yerine 1 adet 250gr çıktı.
aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu pazaramadan son alışverişimdi. yani daha önce 3-4 kez alışveriş yaptım hepsi sorunluydu ve hepsinde satıcı pazaramanın kendisiydi. pazaryeri olsa yine anlayacağım.

Son düzenleme:
İptal talebimi reddedip kargoya vermişler. Baya başlıkta yanlış yazıyor. Kargoyu almadan geri versem iade olur mu?

1 tane gönderilenler talep açtı mı site üzerinden

Dolandırıcı mıdır nedir firma da iptal ediyoruz kargo atıyor 🤣

Ürün geldi 3 tane yerine 1 tane yollamışlar dalga geçiyorlar galiba. 1 tane yollayacaksan iptal et ürünü 3 tane diye aldık biz :d

Mesaj atıp sorsanıza neden 1 tane yolladınız diye ? İlan hala aktif 3 adet diyor açıklamasında.

Mesaj atıp sorsanıza neden 1 tane yolladınız diye ? İlan hala aktif 3 adet diyor açıklamasında.
yazdım bakalım hem soru kısmına hem talep kısmına bakalım ne dicekler

Aradım ben müşteri hizmetlerine koymuşlar bi tane süper zeka papağan talep oluşturuyoruz efendim 3 iş günü içerisinde size geri dönüş yapılacak diyor :D

Benim aldığımı da göndermeden iptal edip kargo ücretini iade etmemişler. Sadece ürün ücretini iade etmişler, böyle bir sorun yaşayan var mı?

Benim aldığımı da göndermeden iptal edip kargo ücretini iade etmemişler. Sadece ürün ücretini iade etmişler, böyle bir sorun yaşayan var mı?
pazarama böyle yapıyor gidip müşteri hizmetlerine söyleyince anca veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,816
Üyeler
184,843
Son üye
erturk1298
Geri