Neler Yeni

🔥İndirim 1kg Filtre kahve 140₺ (Kaçırmayın Efsane Fiyat)

Az kavrulmuş derken ince öğütülmüşden bahsediyorsunuz değil mi? Bide önceden öğütülmüş olduğu için daha hızlı bayatlamaz mi?
çekirdek dışında kahveye para verilmez kendine el değirmeni al (30 euro altına indiği zaman al)

1733051365091.png

Son düzenleme:
Kahve geldi. TETT 12-2025 olarak gözüküyor. Bir bardak kahve yaptım. Kötü bir tadı yok. Yorumlardan dolayı endişem vardı. Fiyatı düşünülürse iş görür.

Kendi kahvenizi kendiniz evde üretin, dısarıdan almayın
Kahve geldi. TETT 12-2025 olarak gözüküyor. Bir bardak kahve yaptım. Kötü bir tadı yok. Yorumlardan dolayı endişem vardı. Fiyatı düşünülürse iş görür.
Bu kahve kötü değil, içtim daha önce, 1 kg alırmıyım almam o ayrı mesele

Ucuz olmasa bende 1kg almazdım ama ucuz olunca aldım.
tabii ki kardeş alabilirsin ama çekirdek kahveyi çekipte içince farkı hissediyorsun. He şu da var oğgğğ dünyalar değişiyor falan da değil. Aromalar dans falan etmiyor. Sadece taze kahve içme hissiyatı güzel. Diğerinde bayatı kakaladıklarını biliyorsun.

Reklam algoritması mükemmel çalışıyor daha konuya girer girmez forumda ki reklamlar filtre kahve makinasına dönüştü 😁 konuya gelirsek tadı piyasada ki kahvelerle aynı ucuz olanı alın geçin aroma istiyorsanız özel seri pahalı kahveler işinizi görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,085
Üyeler
173,457
Son üye
PennyWorth
Geri