ALDACI
80+
- Katılım
- 29 Kasım 2024
- Mesajlar
- 92
- Reaksiyon skoru
- 20
1 kgsi 150tl diye iğrenç bir kahve içmeye gerek var mı ?önerilerinizi bekliyorum 1kgsi 150tl yi geçmesin ama
1 kgsi 150tl diye iğrenç bir kahve içmeye gerek var mı ?önerilerinizi bekliyorum 1kgsi 150tl yi geçmesin ama
daha iyisi var önersen yada sus 150tlye daha iyi yok işte1 kgsi 150tl diye iğrenç bir kahve içmeye gerek var mı ?
Çekirdek kahve kavrulduktan 1-1,5 ay içinde tüketmeniz lazım (1,5 ay sonra çekirdek kahve bayatlıyor)SKT hakkında bir bilgi var mı? Geçen haftalarda amazondan almıştım. SKT Mayıs 2025 gelmişti. Belki o seriden ürünlerdir.
Hocam 100tl ye gelsin 250gr kaliteli olsun içilmeyecek kalitesiz bir kahve niye alınır ki250 gr 35 TL'ye geliyor çok da tat aranmaz benceBu kahvenin tadı güzel değil ona katılıyorum ama bayağı ucuzmuş. Çok almanızı önermem yine STK'ları yakınsa elinizde patlar. Migros kampanyasına da bakın derim şu an var sanırım.
Türkiyede Türk kahvesi diye bir şey yok dünyanın en ucuz en kalitesiz kahvesi Türk KahvesidirAdamlar TÜRK KAHVESİ İÇER.
Hangi çekirdek kahveyi kullanıyorsunuz?Çekirdek kahve kavrulduktan 1-1,5 ay içinde tüketmeniz lazım (1,5 ay sonra çekirdek kahve bayatlıyor)
Bu yüzden kahve alırken 250-500 gram çekirdek şeklinde alıyorum asla kgluk ürün almıyorum 1,5 kg bayat çekirdek kahve elimde kaldı
Bayat çekirdek olmaması koşuluyla Filtre kahvenin ömrü çekildikten sonra 1 saattir (elinde değirmeni olan bilir)
Filtre kahve çekildikten sonra hemen içilmelidir
Hayatında kaliteli kahve içmemiş adama kahve hakkında yorum yapması çok saçma
Son 3 aydır bunlardan alıyorumHangi çekirdek kahveyi kullanıyorsunuz?