Öğütülmüş kahve paketlenirken genellikle azot gazı kullanılır. Azot, oksijenin yerini alarak kahvenin tazeliğini korur. Oksijen, kahvedeki yağların oksitlenmesine ve lezzetinin bozulmasına yol açar. Azot, kahvenin hava ile temasını keserek oksitlenmeyi önler ve raf ömrünü uzatır.çekilmiş kahvenin ömrü 1 saattir
filtre kahve her zaman = bayat kahvedir
çekirdek taze kahve kavrulma tarihinden belli olur paketlenme tarihi değildir
Filtre kahve kesinlikle bayat kahvedir aynı ürünün çekirdeği ile öğütülmüşü arasındaki fiyat farkı neredeyse %25 -100 olurÖğütülmüş kahve paketlenirken genellikle azot gazı kullanılır. Azot, oksijenin yerini alarak kahvenin tazeliğini korur. Oksijen, kahvedeki yağların oksitlenmesine ve lezzetinin bozulmasına yol açar. Azot, kahvenin hava ile temasını keserek oksitlenmeyi önler ve raf ömrünü uzatır.
Çektim 1 tane teşekkür ederim hocam.niye bu kadar ucuz bilmiyorum satıcı pazarama 750gr filtre kahve 100tl tadı çok kötü değildi diye hatırlıyorum
Artık sabah dağıtımda getiren kuriyeyi kokusuyla ayıltırsın 9 paket neÇektik bakalım 9 paket, umarım iyidir. Pek bir beklentim yok gerçi, ben genelde filtre için sabahları çekirdekten çekme kullanıyorum. Öğlen veya akşamda espressoyu yumuşatmak için böyle nispeten ucuz filtre kahveyi demleyip karıştırıyorum. Tadı çok sırıtmazsa eğer iyi bir alışveriş oldu. Bakalım, görelim.
50 TL ye nasıl aldınÇektim 1 tane teşekkür ederim hocam.
Kahve içmesek adam kandıracaksın öğütülmüş kahveyi 2 saatte koku moku kalmaztarihi geçmiş kahve içilir. Kapalı olarak saklanıyorsa kolay kolay bayatlamıyor.
Ürünü ben satmıyorum neden pazarlamaya ihtiyaç duyayım? Sürekli kahve içerim. Şuan çekirdek alıp öğütuyorum ama eskiden öğütülmüş alırdım. Evet demlenmiş kahve beklerse ekşi olur. Daha önce tarihi geçmiş ambalajlı kahveleri içtim ama tadında bir değişiklik farketmedim. Beni yakaladığın için tebrikler kardeşimKahve içmesek adam kandıracaksın öğütülmüş kahveyi 2 saatte koku moku kalmaz
Tarihi geçmiş kahve acı ekşimsi olur
Alıntıyı görüntüle
tamam kanka en kahve gurmesi sensin, şu instagramdaki kahve gurmesi elemandan bile daha bilgilisin helal olsun. herkesin öğütücüsü yok yoksa biz de biliyoruz öğütülmüş kahvenin bayat olduğunuKahve içmesek adam kandıracaksın öğütülmüş kahveyi 2 saatte koku moku kalmaz
Tarihi geçmiş kahve acı ekşimsi olur
Alıntıyı görüntüle