Neler Yeni

🔥İndirim filtre kahve 3x250 gr 100tl

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Kara Kartal
çekilmiş kahvenin ömrü 1 saattir

filtre kahve her zaman = bayat kahvedir​

çekirdek taze kahve kavrulma tarihinden belli olur paketlenme tarihi değildir

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
çekilmiş kahvenin ömrü 1 saattir

filtre kahve her zaman = bayat kahvedir​

çekirdek taze kahve kavrulma tarihinden belli olur paketlenme tarihi değildir
Öğütülmüş kahve paketlenirken genellikle azot gazı kullanılır. Azot, oksijenin yerini alarak kahvenin tazeliğini korur. Oksijen, kahvedeki yağların oksitlenmesine ve lezzetinin bozulmasına yol açar. Azot, kahvenin hava ile temasını keserek oksitlenmeyi önler ve raf ömrünü uzatır.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Kara Kartal
Öğütülmüş kahve paketlenirken genellikle azot gazı kullanılır. Azot, oksijenin yerini alarak kahvenin tazeliğini korur. Oksijen, kahvedeki yağların oksitlenmesine ve lezzetinin bozulmasına yol açar. Azot, kahvenin hava ile temasını keserek oksitlenmeyi önler ve raf ömrünü uzatır.
Filtre kahve kesinlikle bayat kahvedir aynı ürünün çekirdeği ile öğütülmüşü arasındaki fiyat farkı neredeyse %25 -100 olur
Dün çekirdek kahveyi amazondan %20 indirimle 3paketi (250gramx3) 386 tl ye aldım inşallah bayat değildir
1726594390333.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş

Ekler

• IMG_1947.png
    IMG_1947.png
    259.4 KB · Hit: 117
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail Aksay
Çektik bakalım 9 paket, umarım iyidir. Pek bir beklentim yok gerçi, ben genelde filtre için sabahları çekirdekten çekme kullanıyorum. Öğlen veya akşamda espressoyu yumuşatmak için böyle nispeten ucuz filtre kahveyi demleyip karıştırıyorum. Tadı çok sırıtmazsa eğer iyi bir alışveriş oldu. Bakalım, görelim.

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Tugra
Çektik bakalım 9 paket, umarım iyidir. Pek bir beklentim yok gerçi, ben genelde filtre için sabahları çekirdekten çekme kullanıyorum. Öğlen veya akşamda espressoyu yumuşatmak için böyle nispeten ucuz filtre kahveyi demleyip karıştırıyorum. Tadı çok sırıtmazsa eğer iyi bir alışveriş oldu. Bakalım, görelim.
Artık sabah dağıtımda getiren kuriyeyi kokusuyla ayıltırsın 9 paket ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çektim 1 tane teşekkür ederim hocam.
50 TL ye nasıl aldın

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
1726607911888.png

ARKADAŞLAR ASFOÖSAÖGOAÖPOAS 125 TL KUPONUMDA VARDI KULLANDIM 39 TL SADECE KARGOYA GİDİYOR İNŞALLAH İPTAL OLMAZ :D

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Kara Kartal
tarihi geçmiş kahve içilir. Kapalı olarak saklanıyorsa kolay kolay bayatlamıyor.
Kahve içmesek adam kandıracaksın öğütülmüş kahveyi 2 saatte koku moku kalmaz
Tarihi geçmiş kahve acı ekşimsi olur

1726613340804.png

Son düzenleme:

Platen

80+

Alıntıyı görüntüle
😂 Ürünü ben satmıyorum neden pazarlamaya ihtiyaç duyayım? Sürekli kahve içerim. Şuan çekirdek alıp öğütuyorum ama eskiden öğütülmüş alırdım. Evet demlenmiş kahve beklerse ekşi olur. Daha önce tarihi geçmiş ambalajlı kahveleri içtim ama tadında bir değişiklik farketmedim. Beni yakaladığın için tebrikler kardeşim

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
burak

Alıntıyı görüntüle
tamam kanka en kahve gurmesi sensin, şu instagramdaki kahve gurmesi elemandan bile daha bilgilisin helal olsun. herkesin öğütücüsü yok yoksa biz de biliyoruz öğütülmüş kahvenin bayat olduğunu

Ugluk

80+
Her zaman içtiğim kahve bu. Fiyat çok uygun, aldım 3 kilo bakalım gelecek mi? 300 TL üzrine de 125 TL indirim kuponu verdi, 3 kilo kahve + kargo 314 TL oldu.

Top Bottom