The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,826
Belli oyun derken oyunları adminmi belirliyor yoksa steammiİsteyene davet atabilirim eğer hesabınızı atarsanız ama sizin hesabınızda bir zahmet biraz iyi oyun olsun.
Belli oyun derken oyunları adminmi belirliyor yoksa steammiİsteyene davet atabilirim eğer hesabınızı atarsanız ama sizin hesabınızda bir zahmet biraz iyi oyun olsun.
Arkadas dedikuran benım ama nasıl kapatıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne dıye ban aytıyor la cok sama degılmı
Kendine ait launcher I olmayan oyunlar hariç hepsi oynanıyor mesale rdr 2 de rockstar launcher var ac de ubisoft launcherBelli oyun derken oyunları adminmi belirliyor yoksa steammi
admın belırlıyor dıye bılıyorumBelli oyun derken oyunları adminmi belirliyor yoksa steammi
sor bakalım ben sırf su cod serısı ıcın gelırım bır turlu oynayamadım onları oynayabılırım degılmıTamam kanka arkadaşlara sorayım sana özelden yazacam yarın yazsam olurmu şimdi bizimkilere ulsamam
oyunlar onemlı hocam beles oyunsa 450 oynun bı onemı yokBenim hesapta 450 oyun var bu aile sistemini aylık abonelikle açarım heralde haha![]()
Yok kanka beleş oyun 5 tane felandır.oyunlar onemlı hocam beles oyunsa 450 oynun bı onemı yok
ayrıca su 1yıl ban olayıda bıraz arastırdım aıle grubundan cıkarsak 1yıl baska aıleye katılamıyormusuz ama ben kendı aıle grubumu kurdugum ıcın onu komple kapatmak ısıtıyorum onuda bıraz arastırayım bakablım
Gelmek istiyonmu aileye?![]()
Steam Community :: Semih
steamcommunity.com
bana bır ıstek atsana suan kapattım aıle gorunumunuGelmek istiyonmu aileye?
sana arkadaslıkta attım haberın olsunGelmek istiyonmu aileye?
aıle davetıKabul ettim