❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

sistem toplama rehberi çekiyordum. ssd olarak bu ssdyi aldım. test sonuçlarını videoyu atmadan ilk burada paylaşacağım. çok ısınıyor mu ısınmıyor mu bende acaip merak ettim. baya satın alan kişi ısınıyor yazmış. soğutucusuz şekilde benchmarklarını paylaşacağım.

sistem toplama rehberi çekiyordum. ssd olarak bu ssdyi aldım. test sonuçlarını videoyu atmadan ilk burada paylaşacağım. çok ısınıyor mu ısınmıyor mu bende acaip merak ettim. baya satın alan kişi ısınıyor yazmış. soğutucusuz şekilde benchmarklarını paylaşacağım.
Isınsa bile ufacık soğutucu fayda sağlar mı? Var çünkü kenarda köşede, ekran kartının altında fan ve üst taraflarda da tahliye fanı var hava alabileceği her yerden alıp normal ve üst kısımdan tahliye ediyor

bendeki ısı ve okuma yazma değerleri bu şekilde. üzerinde herhangi bir soğutucu yok maksimum 60 derece gördüm. boşta 39-44 derece arası takılıyor. yani ısınmıyor.

makstemp.jpg

Bende boşta 33 steamde oyun indirirken Max 52 dereceyi gördü
gayet güzel değerler 80 küsür dereceleri görenler varmış. laptop kullanıcılarında normalde kasa kullanıcılarında 80 küsür pek normal gelmedi bana.

gayet güzel değerler 80 küsür dereceleri görenler varmış. laptop kullanıcılarında normalde kasa kullanıcılarında 80 küsür pek normal gelmedi bana.
Hocam asıl bu değerleri ben laptopta görüyorum :D Laptobum Lenovo loq 15IAX9 heralde kayserideyim diye bu kadar soğuk çalışıyor.

Samsung 97
0
Samsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung 970 evo plusda 85 gördüm 100 dereceye kadar normal gösteriyor programı 😁

Geri