🔥İndirim Kioxia Exceria Plus G3 SSD 1TB ( 2.141₺) Vatan

tRoya06

80+
Reaksiyon skoru
107
Merhaba, m2 slotum yok, sata dönüştürücü ile bu ssd'ye windows yükleyerek boot edebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

G3 Olanında DRAM mevcut değil. Bu ürünü tercih etmek çok daha mantıklı ve uygun.
ama hocam neredeyse 1.5 kat daha hızlı yazıyıp okuyor g3 olan emin misiniz dram nedir

G3 Olanında DRAM mevcut değil. Bu ürünü tercih etmek çok daha mantıklı ve uygun.Bunda
Bunda'da kutusuz yazıyo teşhir ürünü olabilirmi acaba

benım bı soru varda onada bakarmısınız acıl de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cevap lazımda bulamadım ben

Plus modelini almak daha mantıklı. Arkadaşların dediği gibi dram mevcut ve daha uzun ömürlü.

ama hocam neredeyse 1.5 kat daha hızlı yazıyıp okuyor g3 olan emin misiniz dram nedir
DRAM sayesinde bir dosyayı okurken veya yazarken hızda kayıp yaşamazsın ve sabit hızla dosyayı transfer edebilirsin. DRAM olmayan bir modelde ise bu aktarımda sürekli dalgalanma yaşarsın, orada yazan hızı her daim SSD sana sağlayamaz. Bir bakıma o hızlar bir satış stratejisi ve son kullanıcının aklını çelmeye yönelik. Sadece okuma/yazma hızlarına bakarak SSD alınmaz, alınmamalı. Sistemi kuracağınız SSD'nin DRAM bulundurması önemli. Eğer yan depolama olarak kullanılacaksa ve sadece oyun oynanacaksa bu durumda G3 Plus modeli de alınabilir ancak sistem diski olarak kullanılacaksa kesinlikle Exceria Plus modeli alınmalı.

G3 Olanında DRAM mevcut değil. Bu ürünü tercih etmek çok daha mantıklı ve uygun.
Bende dün akşam bir arkadaşım için aldım , okuma yazma hızından biraz feragat ederek dram li ürünü seçmek daha mantıklı geldi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,774
Üyeler
185,166
Son üye
kkuuccrr
Geri