- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,971
Geçen sene bi indirim konusunda çok fazla bu tarz mesaj okumuştum hocam sj ya da incehesap indirimiydi sanırım hatta aynı dönemde xpg summonerde indirimdeydiKim diyor bunu
Geçen sene bi indirim konusunda çok fazla bu tarz mesaj okumuştum hocam sj ya da incehesap indirimiydi sanırım hatta aynı dönemde xpg summonerde indirimdeydiKim diyor bunu
Allah Allah valla 2 seneye yakın belki 2 sene olmuş bile olabilir cidden çok memnunumGeçen sene bi indirim konusunda çok fazla bu tarz mesaj okumuştum hocam sj ya da incehesap indirimiydi sanırım hatta aynı dönemde xpg summonerde indirimdeydi
ürünün güzel ama sıfır tercih edicemHocam 6 ay kullanıldı Türkiye'de satışı yok dolar bazında ara ara getiren siteler var son geldiği fiyat 7k küsür bu fiyata aynı markanın daha iyi ürünleri vardır elbette ama razer globalde 3 yıl önce 180 dolara satılan ömürlük bi amiral gemisinden bahsediyoruz sahibinden ilanları tamirli ve kusurlu hatta tamir görmüş modellerle dolu bulabildiğim tek ücretsiz kargolu ebay ilanı bu onunda kondisyonu meçhul
![]()
Razer BlackWidow Elite RZ03-02620200-R3U1 Wired Gaming Keyboard - Black | eBay
We are one of the leading exporters of various industrial products since 10 years; we have very deep knowledge of Industrial Products. The favorable attributes of our organization have enables us to successfully cater to the international markets.www.ebay.com
Bi bakıncam konu ve mesajları bulursam linklerimAllah Allah valla 2 seneye yakın belki 2 sene olmuş bile olabilir cidden çok memnunum
Sen bilirsin hocamürünün güzel ama sıfır tercih edicem
Valla videolarına bak yorumlarına bak ama ben kullanıcısı olarak klavyemden aşırı memnunum yazılım desteği alıyor güncelleme alıyor hatta bazı oyunlarla anlaşması bile var meselaasus mu alıyım iyi mi
tuşlara tek tek renk atanabiliyor mu ?Valla videolarına bak yorumlarına bak ama ben kullanıcısı olarak klavyemden aşırı memnunum yazılım desteği alıyor güncelleme alıyor hatta bazı oyunlarla anlaşması bile var mesela
ETS 2 de yakıt alırken sinyal felan verirken klavyenin animasyonları ortaya çıkıyor rengi felan degisiyor
Onu bilmiyorum hem armory create hem aura creatör var klavye için 2 ayrı uygulama var yapabilme ihtimalin vardır diye düşünüyorum ama arastırtuşlara tek tek rent atanabiliyor mu ?
bu paraya kablolu xd![]()
ASUS ROG Strix Scope RX Mekanik Gaming Klavye
1ms tepki süresi ve 100 milyon kez basma ömrü ile tutarlı ve sallantısız tuşlar.www.laptop.com.tr
tamam teşekkür ederim büyük ihtimal bunu alırım ama sipariş vermektense gidip kendim almayı seviyorum bu fiyat internete özel mi ?Onu bilmiyorum hem armory create hem aura creatör var klavye için 2 ayrı uygulama var yapabilme ihtimalin vardır diye düşünüyorum ama arastır
Sanmamya alakası yoktur mağazaya git gör al bence hem sorularını ordakilere sorarsın bir güzel yardımcı olurlar bu arada klavyenin arkasında USB noktasıda vartamam teşekkür ederim büyük ihtimal bunu alırım ama sipariş vermektense gidip kendim almayı seviyorum bu fiyat internete özel mi ?
Ne alaka millet kablolu kulaklıklara bile deli para veriyorbu paraya kablolu xd
kalıtelı kablosuzlar varken mantıksızSanmamya alakası yoktur mağazaya git gör al bence hem sorularını ordakilere sorarsın bir güzel yardımcı olurlar bu arada klavyenin arkasında USB noktasıda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne alaka millet kablolu kulaklıklara bile deli para veriyorçok alakasız bencr
Çinli firmalar bile ucuza kablosuz, hot-swap klavye satarken Asus gibi markalar hala kablolu ve hot-swap olmayan klavye satarken çok alakalı.Ne alaka millet kablolu kulaklıklara bile deli para veriyorçok alakasız bencr