CharlesFTW
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
işlemcinin desteklediği ram frekansı 5.2ghz sma anakartım 6ghz frekans destekliyor 5.2ghz ram mi almam gerekiyor yoksa 6ghz ram mi?
Bambaşka durum ikisi de. Mhz demek istedin sanırım. Anakartının max desteklediği ramı de alıp takabilirsin. Sorun yok.işlemcinin desteklediği ram frekansı 5.2ghz sma anakartım 6ghz frekans destekliyor 5.2ghz ram mi almam gerekiyor yoksa 6ghz ram mi?
5000mhz 5ghz diye kısaltıyor mu hocam. işlemci yüzünden kısıtlama olmaz deminhocamBambaşka durum ikisi de. Mhz demek istedin sanırım. Anakartının max desteklediği ramı de alıp takabilirsin. Sorun yok.
Hayır tabi ki de. Yanlış düşünüyorsun. Farklı şeyler ikisi de. İşlemcin turbo boost 6.0ghz de olsa o hızda çalışır .5000mhz 5ghz diye kısaltıyor mu hocam. işlemci yüzünden kısıtlama olmaz deminhocam
bünyamin abi bi hazır sistem özelleştirdim de sipariş geçeceğim bi bakabilir misin abi konu açtım kimse bakmıyo abiBambaşka durum ikisi de. Mhz demek istedin sanırım. Anakartının max desteklediği ramı de alıp takabilirsin. Sorun yok.
Bakayım hocam ayıpsın.bünyamin abi bi hazır sistem özelleştirdim de sipariş geçeceğim bi bakabilir misin abi konu açtım kimse bakmıyo abi
Bakayım hocam ayıpsın.
forum.donanimarsivi.com