Simp'lik seviyeniz nedir Simp misiniz?

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
705
Sevgi veya cinsel ilişki arayışıyla başka bir kişiye, genellikle aynı duygulara karşılık vermeyen birine aşırı sempati ve ilgi gösteren kişiyi tanımlayan terim Simping olarak bilinen bu davranış ünlüler, politikacılar, e-kızlar ve e-erkekler de dahil olmak üzere çeşitli hedeflere yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Kısacası birisine karşı taparcasına sevgi veya ilgi duymak

simptir

I Spent a Day with Japan’s RICHEST Host | $10,000,000 HOUSE TOUR

Son düzenleme:
Sevgi veya cinsel ilişki arayışıyla başka bir kişiye, genellikle aynı duygulara karşılık vermeyen birine aşırı sempati ve ilgi gösteren kişiyi tanımlayan terim Simping olarak bilinen bu davranış ünlüler, politikacılar, e-kızlar ve e-erkekler de dahil olmak üzere çeşitli hedeflere yönelik olarak gerçekleştirilmektedir.

Simp Love Life | Devpost
ya sen ne anlatıyon

Kocama/karıma taparcasına sevmeyeceksem niye evleniyorum zaten?

İleri seviye simp'im. Dünyanın ve toplumun kabul edebileceği en yüksek seviyede simp'im hatta.
Sevgilime karşı sonuna kadar öyleyim. O da bana aynı şekilde.

Kısaca kılıbık diyor bir üst seviyesi de swinger ya da bamya muz kapışması 🗿

swinger sevginin takıntının değil cinselliğin doyuma ulaşması gibi geliyor bana bi tarafları kaşınmaya başlayan çiftler gibi tanımlıyorum kendimce
Swinger olayı çok normal olmaya başladı bu olay günümüz de özellikle Türkiye de fiziksel olmasa bile internet üzerinden eşlerini paylaşan dünya kadar erkek var ve mutlular 🗿 burada konu açık giyinmek ya da mini etek değildir bura da direkt belli bölgeyi öne çıkararak etkileşim kurmaya çalışan kitlelerdir yani bir objenin resmini paylaşırken resmin ana konusu ya ayaklar oluyor ya da etek altı iç çamaşırı ve ya sütyensiz big göğüsler 👌 ve bunu yapanlar evli çocuklu insanlar 🗿 sosyal swinger adı altında kılıbık koca diyorum bunlara

Swinger olayı çok normal olmaya başladı bu olay günümüz de özellikle Türkiye de fiziksel olmasa bile internet üzerinden eşlerini paylaşan dünya kadar erkek var ve mutlular 🗿 burada konu açık giyinmek ya da mini etek değildir bura da direkt belli bölgeyi öne çıkararak etkileşim kurmaya çalışan kitlelerdir yani bir objenin resmini paylaşırken resmin ana konusu ya ayaklar oluyor ya da etek altı iç çamaşırı ve ya sütyensiz big göğüsler 👌 ve bunu yapanlar evli çocuklu insanlar 🗿 sosyal swinger adı altında kılıbık koca diyorum bunlara

teşhircilik te bir fantezi başkasına vermez eşini ama bakılmasından zevk duyar insatgramımdan bu tarz konulardan teklifler geldiği için söylüyorum :D eşini paylaşmak isteyen yorumlatmak isteyen insanlar egodan değil yokluk ve fantezi açlığından

teşhircilik te bir fantezi başkasına vermez eşini ama bakılmasından zevk duyar insatgramımdan bu tarz konulardan teklifler geldiği için söylüyorum :D eşini paylaşmak isteyen yorumlatmak isteyen insanlar egodan değil yokluk ve fantezi açlığından
Çocuklarına acıyorum 😁 büyüdüklerinde izlerler artık aile fantezilerini internetten 🍌🗿

Çocuklarına acıyorum 😁 büyüdüklerinde izlerler artık aile fantezilerini internetten 🍌🗿
olum sipastikmisin sen iq 50 mi instadan dm den yazıyorlar kadınlara yürür gibi banada yürüyor eşleri kocaları kabul ettim takıldım falanmı dedim sana :D ucube misin amg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,426
Üyeler
184,450
Son üye
xByMoodx
Geri