Çok şanssız olduğumu düşünüyorum yok mu çaresi?

Tyruss

80+
Reaksiyon skoru
66
Her oyunda arkalanırım son 10 internet siparişimin hepsinde sorun/arıza çıktı Oyunların hepsinde her daim arkalanırım bu gün valorant girdim 8 9 kere timing oldu hep sabit aynı yere baktım arkamı döndüm saniyesinde adam çıktı ve bunlar artık normal olmaya başladı bunlara sinirden hemen baş ağrım başlıyor çünkü migrenim var aynı zamanda astım hastasıyım dişlerim bile çürük çıkmış hiç bir şekilde paradan yüzüm gülmez ama dediğim gibi şu timing denilen olay sürekli oluyor hani böyle birisi sizi wh ile izler troller ya tam köşeye bakınca size bakar mesela bunları ben sürekli yaşıyorum örnek vereyim az önce valorantta bir yere pusayim dedim hem arkalanmam hem kill çıkartırım adam şansıma o el ultisini benim olduğum yere attı öldüm sonrasında ailem hiçbirşeyde yardımcı olmaz hiçbirşeyde yeteneğim yok hani bazıları futbol bazıları voleybol bazıları hızlı koşma bazıları e spor bazıları yüksek iq bazıları yüzme bazıları el işi v.s v.s ama hiçbirinde yeteneğim yok kısacası tüm hayatım bunları yaşamakla geçiyor ve artık katlanamıyorum resmen ölmek istiyorum artık sürekli başım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum baş ağrısından artık ölsemde kurtulsam gibi yaşıyorum yokmudur bunun bir çaresi kurtulayim şu şanssızlıktan her ne kadar pozitif düşünsemde bir fark yok şanslı anlarım varmı var ama 1 kere işim şanslı gitse 40 50 kere ters gidiyor :/

Takma kafana dostum
İnan ki ben de çoğunu yaşıyorum belki hepsini
Allah seni sınıyor, pes etme mücadeleye devam et, çizdiğin yoldan şaşma eğer bir çizgin yoksa hemen çiz.
Geleceğin istediğin gibi olsun inşallah. Hepimizin geleceği istediğimiz gibi olsun.
Geleceğe odaklan

Şanslısın elin kolun bacağın gözün kulağın var (olmayanlar var)

Şanslısın bilgisayarın var (olmayanlar var)

Şanslısın iyi kötü bir ailen var (olmayanlar var)

Senden çok daha kötü durumlarda olan da var. Ayrıca bu şanssızlık dediğin şeyler çok ufak şeyler. İnsanlar neler neler yaşıyor.

Şanslısın elin kolun bacağın gözün kulağın var (olmayanlar var)

Şanslısın bilgisayarın var (olmayanlar var)

Şanslısın iyi kötü bir ailen var (olmayanlar var)

Senden çok daha kötü durumlarda olan da var. Ayrıca bu şanssızlık dediğin şeyler çok ufak şeyler. İnsanlar neler neler yaşıyor.
dünyanın en şanssız insanıyım demiyorum şükrediyorum allaha ama ben bu bilgisayarın kullanırken sinir krizi normal hayatı yaşarken sinir krizi daha uyumaya çalışırken bile ağrı yaşıyorum adam akıllı uyuyamıyorum gözüm bir tık kötü görüyor bacağımın alt tarafında problemler var anlıyormusun sahip olduğum şeyler günlük yaşantımı rezil ediyor evsiz birisi bile uyurken baş ağırsı çekmeden uyuyabiliyor

dünyanın en şanssız insanıyım demiyorum şükrediyorum allaha ama ben bu bilgisayarın kullanırken sinir krizi normal hayatı yaşarken sinir krizi daha uyumaya çalışırken bile ağrı yaşıyorum adam akıllı uyuyamıyorum gözüm bir tık kötü görüyor bacağımın alt tarafında problemler var anlıyormusun sahip olduğum şeyler günlük yaşantımı rezil ediyor evsiz birisi bile uyurken baş ağırsı çekmeden uyuyabiliyor
Dışarda yat ama başın ağrımasın, kabulsen buyur çık. Elbet geçecektir. Beterin beteri var. Bilgisayar şanssızlığını problem olarak sayma bile. Gün gelecek oyun oynamayı bırakacaksın belki de. Takma kafana. Baş ağrısının da tedavisi yok mu migrenin ilacı vs?

1.Şansını kadere itme.Kendi şansını kendin yarat.
2.Hayat güzel yaşamaya devam et.
3.Günlük plan yap.
4.Hayatında sorun çıkaran arkadaşlarını çıkar hayatından.
5.Astım vb. hastalık yapacak çare yok iyileşirsin.
6.Benim yeteneğimde yoktu bende mobilyacıya çırak olarak işe girdim yeteneğim gelişti yada kurslara katıl.
7.Alışveriş konusunda güvenilir siteye bak.

Bu dediklerimi yap hayatın daha iyi olacak

Sorununun büyük kısmı valorant tarzı e spor oyunlarından dolayı, çaren şu:

Valorant, LOL, CS tarzı e spor oyunlarını oynama.

PC oynarken sinir krizi mi?
Aga psikoloğa görünmeni tavsiye ederim bak elinde iyi kötü pc var haline şükret, ailen var ne güzel haline şükret.
Sokakta kalmıyorsun sıcacık evin var.
Yani sana daha ne sayalım bunlara sahip olamayan kişi intihar etsin o zaman, böyle bir şey olur mu hiç?
Abartıyorsun gibi geldi bana

kanka seviyorum oynamayı kill almayı v.s ama ben 180 derece dönüş yapmadıkça hep arkalanıyorum çok saçma ya

Neden oynamasın şans ile alakası yok?

Lol ve cs oynamak haramdır 😂
Şu oyunları çok takıyorsunuz

Aga psikoloğa görünmeni tavsiye ederim bak elinde iyi kötü PC var haline şükret, ailen var ne güzel haline şükret.
Yani sana daha ne sayalım bunlara sahip olamayan kişi intihar etsin o zaman, böyle bir şey olur mu hiç?
bak kankam ben şükrediyorum önce şu şükret muhabbetini bir kenara bırakın ben gündelik hayatta yaşadığım şanssızlığı anlatmaya çalışıyorum annem bile arada soruyor bana gusül alıyormusun diye :D ?

Aga psikoloğa görünmeni tavsiye ederim bak elinde iyi kötü PC var haline şükret, ailen var ne güzel haline şükret.
ergenlik dönemi zor
bende o dönemdeyim ama yazdıklarıma bak
1.Şansını kadere itme.Kendi şansını kendin yarat.
2.Hayat güzel yaşamaya devam et.
3.Günlük plan yap.
4.Hayatında sorun çıkaran arkadaşlarını çıkar hayatından.
5.Astım vb. hastalık yapacak çare yok iyileşirsin.
6.Benim yeteneğimde yoktu bende mobilyacıya çırak olarak işe girdim yeteneğim gelişti yada kurslara katıl.
7.Alışveriş konusunda güvenilir siteye bak.

Geri