$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Neden oynamasın şans ile alakası yok?
Durmadan vurulunca başı ağrıdığı için dedim yani bununla kendini üzüyor.
Neden oynamasın şans ile alakası yok?
lol sevmiyorum cs çöp hile dolu bi pubg ile valorant o kadar ondada şansım yaver gitmiyorLol ve cs oynamak haramdır
Şu oyunları çok takıyorsunuz
Edit olarak : bunları 18 yaşımda yaşadımKardeşim bunlar dert değil doğduğumdan beri hastaliklarla bogusuyorum 5 hastalık 4 ameliyat geçirdim 1 çok ağır bir operasyondu iylestim artık iyiyim dedim babam kanser oldu babam kanseri yendi 1 hafta sonra felç gibi bir şey geçirdi.Bunlara şanssızlık deme sağlığın yerinde en büyük şans bu
oyunu bu kadar takıyorsa gerçek sorunlar onu mahveder rahatlaması gerekiyorDurmadan vurulunca başı ağrıdığı için dedim yani bununla kendini üzüyor.
Oynama aga onları.lol sevmiyorum cs çöp hile dolu bi PUBG ile valorant o kadar ondada şansım yaver gitmiyor
geçmiş olsunKardeşim bunlar dert değil doğduğumdan beri hastaliklarla bogusuyorum 5 hastalık 4 ameliyat geçirdim 1 çok ağır bir operasyondu iylestim artık iyiyim dedim babam kanser oldu babam kanseri yendi 1 hafta sonra felç gibi bir şey geçirdi.Bunlara şanssızlık deme sağlığın yerinde en büyük şans bu
harbiden şimdi farkına vardım eskiden hiç sinirlenmezdim ölünce normal izlemeye devam ederdim takım arkadaşlarımı v.s şimdi deli oluyorum bildiğin monitörü yumruklamak istiyorum klavyeye vuruyorum v.s aşırı asabi olmaya başladımoyunu bu kadar takıyorsa gerçek sorunlar onu mahveder rahatlaması gerekiyor
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
Allah yardımcın olsun.Edit olarak : bunları 18 yaşımda yaşadım
g.o kankam bak ben bunları yaşarken en kötü hayat bende triplerinde değilim benden çok daha kötüleri var ama çok kötü olmayan fakat yinede kötü olan bu hayatımı nasıl iyi yapabilirim bunun için tavsiye istiyorum o kadar yaniEdit olarak : bunları 18 yaşımda yaşadım