Neler Yeni

Çok şanssız olduğumu düşünüyorum yok mu çaresi?

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
Kardeşim bunlar dert değil doğduğumdan beri hastaliklarla bogusuyorum 5 hastalık 4 ameliyat geçirdim 1 çok ağır bir operasyondu iylestim artık iyiyim dedim babam kanser oldu babam kanseri yendi 1 hafta sonra felç gibi bir şey geçirdi.Bunlara şanssızlık deme sağlığın yerinde en büyük şans bu

YUSUF5650

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yusuf Yalvaç
Kardeşim bunlar dert değil doğduğumdan beri hastaliklarla bogusuyorum 5 hastalık 4 ameliyat geçirdim 1 çok ağır bir operasyondu iylestim artık iyiyim dedim babam kanser oldu babam kanseri yendi 1 hafta sonra felç gibi bir şey geçirdi.Bunlara şanssızlık deme sağlığın yerinde en büyük şans bu
Edit olarak : bunları 18 yaşımda yaşadım

samet4747

80+ Platinum

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
geçmiş olsun

Tyruss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhsin Taşkıran
oyunu bu kadar takıyorsa gerçek sorunlar onu mahveder rahatlaması gerekiyor
harbiden şimdi farkına vardım eskiden hiç sinirlenmezdim ölünce normal izlemeye devam ederdim takım arkadaşlarımı v.s şimdi deli oluyorum bildiğin monitörü yumruklamak istiyorum klavyeye vuruyorum v.s aşırı asabi olmaya başladım

Tyruss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhsin Taşkıran
Edit olarak : bunları 18 yaşımda yaşadım
g.o kankam bak ben bunları yaşarken en kötü hayat bende triplerinde değilim benden çok daha kötüleri var ama çok kötü olmayan fakat yinede kötü olan bu hayatımı nasıl iyi yapabilirim bunun için tavsiye istiyorum o kadar yani

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,513
İsim
Ümit Can
-Dostum öncelikle oyunlara ara ver istersen oynarken eğer çok kanser oluyorsan, sinirleniyorsan biraz ara ver yada yanına gırgır geçebileceğin bir arkadaşını alıp eğlencesine gir oyunlarda çok sinirleniyorsan öncelikle bunu yapmaman lazım eğlenmek için oynuyorsun sonuçta sinirlenmek isyan etmek bir sonuç değil. bende öyleydim ama sonradan bu boş sinirlenmenin hiçbir işe yaramadığını fark ettim ama iş işten geçmişti tabi.. geç olmadan vazgeç o yoldan
-Yetenek konusunda ise araştırma yapıp kendine güzel bir hobi bulabilirsin. rap sözleri/şiir yazmak, gitar çalmak, resim çizmek, unutma doğuştan bir yeteneğin olmasa bile sonradan bir yetenek kazanabilirsin biraz öğrenmen biraz zaman ayırman biraz da sabretmen lazım hemen bir yetenek kazanman zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,237
Üyeler
160,052
Son üye
Kpiser
Top Bottom