Cat 5 kablo 1000mbps internet verir mi?

cat 6 al kanka metresi 10 tl zaten
cat 6 kablo var sorun kablodan kaynaklıymış yarın değiştireceğim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cat5 ile en fazla 100 mbps alabilirsin 1000 mbps almak istiyorsanız cat5e ve üstü ethernet kablosu kullanman gerekiyor.
az önce cat6 kablo ile denedim fakat tekrar 100 alıyorum wifi ile bağlandığım zaman 100ü geçiyor ama kabloda 100ü geçmiyor

Son düzenleme:
cat 6 kablo var sorun kablodan kaynaklıymış yarın değiştireceğim teşekkürler

az önce cat6 kablo ile denedim fakat tekrar 100 alıyorum wifi ile bağlandığım zaman 100ü geçiyor ama kabloda 100ü geçmiyor
modem marka modeli nedir? masaüstü mü kullanıyorsun laptop mu? cat6 kabloda da sorun olma ihtimali var.

modem marka modeli nedir? masaüstü mü kullanıyorsun laptop mu? cat6 kabloda da sorun olma ihtimali var.
modem yeni değişti wifi6 laptopda vbe masaüstünde 100 veriyor kablolu ama kablosuz 100 ü geçiyor iki bilgisayarda

modem yeni değişti wifi6 laptopda vbe masaüstünde 100 veriyor kablolu ama kablosuz 100 ü geçiyor iki bilgisayarda
siz yine de modem marka modeli belirtin ama büyük ihtimalle sorun cat6 kablosu kaynaklı farklı bir cat6 kablosu ile deneyin.

Kabloyu çıkar geri tak 2-3 kez düzelir belki

Cat5 10/10 mbps veriyordu çıkar tak yapınca 100/100 oldu normal şekilde

+Modem marka model?
-Yeni değişti
oyundayım hocam kusura bakamayın hızlıca cevap verip oyuna dönüyorum.
marka model SuperOnline Wifi6 ZTE yazıyor kutuda

siz yine de modem marka modeli belirtin ama büyük ihtimalle sorun cat6 kablosu kaynaklı farklı bir cat6 kablosu ile deneyin.
kutudan çıkan kablo ve farklı bir cat 6 kablosuyla denedim değişen bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,344
Üyeler
183,268
Son üye
cihatcc
Geri