25-30k arası Laptop önerisi

Eren045

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
30000
Arkadasım seneye bilgisayar/yazılım mühendisliği okuyacak hem oyun oynaması hem de mühendislik programlarında sıkıntı yaşamaması icin Laptop önerebilir misiniz bütce 25-30k arası

lafımı 40.defa tekrar ediyorum attığım laptop attığın 3 laptoptan da iyi.
kanka o adama laf anlatamazsın 95 derece tuf övüyodu az önce victus varken başka bi konuda victuslar limitliymiş diyo 95 drecede throttledan oynayamican yine limit koyucak haberi yok

kanka o adama laf anlatamazsın 95 derece tuf övüyodu az önce victus varken başka bi konuda victuslar limitliymiş diyo 95 drecede throttledan oynayamican yine limit koyucak haberi yok
54w maximum w olduğu için 35w düşünüldüğünde belki %1 performans farkı olur.

farkındayım hocam 1 haftadır arkadaşı verdiği yanlış bilgilerden raporluyorum ama laf anlamıyor herkes yanlış biliyor tek o biliyo

farkındayım hocam 1 haftadır arkadaşı verdiği yanlış bilgilerden raporluyorum ama laf anlamıyor herkes yanlış biliyor tek o biliyo
Kalite bir çok zaman güçten önemlidir. Elinde kaldıktan sonra ne anlamı kalıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,696
Üyeler
174,420
Son üye
Emree2107
Geri