Windows 11 etkinleştirmezseniz duvar kağıdı değiştirme, temalar gibi özellikleri kullanamayacaksınız.peki freedos diyor ya ona w11 yüklesek key ile etkinleştirmesek herhangi bir sıkıntı olur mu
veyahut 3k lık orijinal keyler ile 100 tl lik satılan keyler arasında cok fark var mıdır
O konuda hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim kusura bakmayın.peki orijnal keyler ile 100 tl lik keyler arasında ne gibi fark vardır
bir kişi göstersene elinde victus kalan en az 10 arkadasım kullanıyo hepsi cok memnun ??Kalite bir çok zaman güçten önemlidir. Elinde kaldıktan sonra ne anlamı kalıyor?
Kalite olarak fiyatına göre düşük kalıyor.bir kişi göstersene elinde victus kalan en az 10 arkadasım kullanıyo hepsi cok memnun ??
Kalite olarak fiyatına göre düşük kalıyor.
dur dur şeyi unuttum asusun servisinin türkiyedeki en kötü ve en bilgisiz teknik servis olmasınıDDDDDDDDDDD tuflar mı daha kaliteli hayırdır tuflar metal mi kullanıyo benim mi haberim yok ikiside plastik olan ürünün ne kalitesinden bahsediyon sen
Kasada kaliteli, Ekranda en azından %100 sRGB.DDDDDDDDDDD tuflar mı daha kaliteli hayırdır tuflar metal mi kullanıyo benim mi haberim yok ikiside plastik olan ürünün ne kalitesinden bahsediyon sen
evet tek artı yani 100 srgb olması onun dısında cihaz tam anlamıyla ısıtmalı cöp kutusuKasada kaliteli, Ekranda en azından %100 sRGB.