Benim anakart m2 desteklyor mu acaba hocam![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1 tb bir ssd alıcam m.2 olmasını istiyorum ama anakart falan uyumlu mu? bilemiyorum.
Ve bir de ssd önerisi lazım 1 tb
Tüm özellikler:
Anakart: Msi A320M-A Pro Max
Psu: FSP 550W
Gpu: Rtx 3050
Cpu: R5 5500
1 adet m2 girişi var hocamBenim anakart m2 desteklyor mu acaba hocam
1 adet PCI 3.0 (Gen 3) M.2 slotu bulunuyor anakartta. Şu an M.2 kullanıyorsan, o yuva doludur. 2. disk olarak istiyorsan bunu yapamazsın; ancak tekil 1 TB SSD takabilirsin.1 tb bir ssd alıcam m.2 olmasını istiyorum ama anakart falan uyumlu mu? bilemiyorum.
Ve bir de ssd önerisi lazım 1 tb
Tüm özellikler:
Anakart: Msi A320M-A Pro Max
Psu: FSP 550W
Gpu: Rtx 3050
Cpu: R5 5500
Hocam eğer anakart max ise destekliyor ama pro ise sadece m2 yuvası yok .Anakartın m2 desteklemiyor hocam. üzgünüm
Kanka şuan sata ssd takılı 1 tane birde harddisk takılı m2 kullanmıyorum şuan1 adet PCI 3.0 (Gen 3) M.2 slotu bulunuyor anakartta. Şu an M.2 kullanıyorsan, o yuva doludur. 2. disk olarak istiyorsan bunu yapamazsın; ancak tekil 1 TB SSD takabilirsin.
Pro max hocam destekler miHocam eğer anakart max ise destekliyor ama pro ise sadece m2 yuvası yok .
Kanka şuan sata ssd takılı 1 tane birde harddisk takılı m2 kullanmıyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro max hocam destekler mi
Yani m2 alıp takıp kullanabilirim demi hocamTekrar kontrol ettim, dediğim gibi Gen 3 yuva bulunuyor M.2 için. Resimden de anlaşılıyor zaten, ekran kartı alanının hemen üstünde.![]()
A320M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 A320 Micro ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PROtr.msi.com
Destekliyor, M.2 SSD alabilirsin. (A320M-A PRO MAX)Benim anakart m2 desteklyor mu acaba hocam