Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,373
Hacı ne kredi çekmesinsen bahseidıynuz ben 10k kredi çekmek istediğimde yüz tane soru soruyor yüksek yüksek cevaplamama rağmen yine vermiyorlar
Tamamdır yaptım bunuE devletten ortak olur ve yetkili olur u kapat hangi sekmedeydi unuttum sosyal güvenlik bakanlığındaydı
Ya bilmiyorum öyle söylediler bende tedirgin oldumHacı ne kredi çekmesinsen bahseidıynuz ben 10k kredi çekmek istediğimde yüz tane soru soruyor yüksek yüksek cevaplamama rağmen yine vermiyorlar
Böyle yaparım büyük ihtimallebir karakola gidip tutanak tuttur eger birsey olursa elinde yazili beyanin olur sen olmadigina dair
Bir de olayın gerçekleştiği noktaya en yakın savcılığa gitsin şikayet formu doldursun delilleri de eklesin.bir karakola gidip tutanak tuttur eger birsey olursa elinde yazili beyanin olur sen olmadigina dair
Maalesef delil yok site üzerinden attığım içinBir de olayın gerçekleştiği noktaya en yakın savcılığa gitsin şikayet formu doldursun delilleri de eklesin.
Dostum ekran goruntulerini eklesen bile olur şikayetin temyizden geçerse dosyanın savcısı belli olur tum durumu dosyanın savcısına anlatırsın.Maalesef delil yok site üzerinden attığım için
Tutturduğun tutanağın fotokopisini çıkart onu da ekle.Dostum ekran goruntulerini eklesen bile olur şikayetin temyizden geçerse dosyanın savcısı belli olur tum durumu dosyanın savcısına anlatırsın.