Hangi Traş Bıçağını Almalıyım ?

Biz mahal vermeyelim hocam yinede :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis traş köpüğü olarak ne alayım

Biz mahal vermeyelim hocam yinede :D

Reis traş köpüğü olarak ne alayım
Ben 50ye almışım 2022 13 Temmuzda
Hatta traş bicaginida 213tlye almisim yanındada 4 yedek başlığı var

kullandım iyi boykot diye önermedim kardeşim istersen bu daha iyi tabi
Bunu sipariş geçtim kral çok iyi diyor herkes teşekkür ederim.

kullandım iyi boykot diye önermedim kardeşim istersen bu daha iyi tabi
Birde bu boykot olayının komple ülkeye girmemesi lazım bence ülkeye aldıktan sonra bir anlamı kalmıyorki

Bunu sipariş geçtim kral çok iyi diyor herkes teşekkür ederim.

Birde bu boykot olayının komple ülkeye girmemesi lazım bence ülkeye aldıktan sonra bir anlamı kalmıyorki
cildin hassas ise dikkatli ol o bıçaklar çok keskin gerçekten sağlam bayağı

Aynen hocam gözün kapalı alabilirsin yıllarca götürür seni. Sen tabi başlığını benim gibi 6 yıl kullanma yine :D
Reis ortada doğru düzgün sakal bile yok bırak sertliği permatik vursam o bile keser atar ama almışken iyisini alayım diyorum.

2. Linkteki değilmi kral aynısı

Aynen hocam gözün kapalı alabilirsin yıllarca götürür seni. Sen tabi başlığını benim gibi 6 yıl kullanma yine :D
Reis onu sipariş geçtim bakalım inşallah fazla kesip biçmeyiz kendimizi çünkü bu baya keskinmiş bıçakları falan da baya pahalı.

cildin hassas ise dikkatli ol o bıçaklar çok keskin gerçekten sağlam bayağı
Benim cildim de hassas hatta hiç jilet deneyimim yokken almıştım daha bir kere kesik yaptığını hatırlamıyorum ya da rahatsız edici bir tahriş. Trastan önce güzelce yıkayıp nemlendirip tıraş köpüğü ile kesince kaymak gibi oluyor.

Reis onu sipariş geçtim bakalım inşallah fazla kesip biçmeyiz kendimizi çünkü bu baya keskinmiş bıçakları falan da baya pahalı.
Pişman olmayacaksın hocam hayırlı olsun.

Benim cildim de hassas hatta hiç jilet deneyimim yokken almıştım daha bir kere kesik yaptığını hatırlamıyorum ya da rahatsız edici bir tahriş. Trastan önce güzelce yıkayıp nemlendirir tıraş köpüğü ile kesince kaymak gibi oluyor.

Pişman olmayacaksın hocam hayırlı olsun.
Çok sağol hocam bunu alma sebebim yılbaşında askere gidecek olmam zaten onun dışında en kötüsü bile keser yüzümün yarısında sakal var yarısında yok tertemiz.Fazla bile bana.

Geri