- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
varEvet arkadaşlar önerisi olan yokmu güzel bir wallpaper.
varEvet arkadaşlar önerisi olan yokmu güzel bir wallpaper.
hocam hareketli hali varmı bunun link atarmısınız?
Harbiden o kadar övdüler güzel uygulama falan aldım bakmadımda hiç günü doldu iade de edemem sayfa sayfa geziyorum ne kadar sapık adam varmış yaSatın aldıktan sonra wallpaper bulamadığım için iade etmiştim. O yüzden bir şey öneremeyecem gibi.
Hiç sorma ya millet neleri ekranına koyuyor şaşırıyorum. Koy işte manzara resmi geç hayır nedense her yer japon kız dolu ( japon kızlara lafım yok ) en iyisi kendine özel yapmak ama onu da işte ya yaptırıcan ya nasıl yapıldığını öğrenicen . Fiyat/ rezalet ürünü benim için wallpaper engineHarbiden o kadar övdüler güzel uygulama falan aldım bakmadımda hiç günü doldu iade de edemem sayfa sayfa geziyorum ne kadar sapık adam varmış ya![]()
Hocam Asus sponsor galiba sana
Hocam Asus sponsor galiba sana![]()
Al wallpaper seç sonra iade et wp kalıyorÖnerim yok ama hocam sizin öneriniz varsa buraya atarmısınız?
Ayrıca uygulamayı almadım almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Alayım mı 15TL'ye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben siz zannettim yemin ederim...
Konu dışı ama sence bu uygulamayı satın alsam pişman olurmuyum? önerir misiniz??Merhaba tavsiyeler üzerine uygulamayı satın aldım lakin 1-2 wallpaper dışında beğendiklerim pek güzel değil çoğu uzak doğu ve +18 içerik kullanan arkadaşlar beğendikleri duvar kağıtlarını paylaşabilirse sevinirim teşekkürler.
En iyisi 4k windows xp wallpaper.Merhaba tavsiyeler üzerine uygulamayı satın aldım lakin 1-2 wallpaper dışında beğendiklerim pek güzel değil çoğu uzak doğu ve +18 içerik kullanan arkadaşlar beğendikleri duvar kağıtlarını paylaşabilirse sevinirim teşekkürler.
teşekkür ederim.En sevdiklerimi atıyorum şimdi sana;
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1625259315 (Şuan kullanmakta olduğum)
![]()
Steam Workshop::Gwent: Geralt & Ciri
steamcommunity.com
![]()
Steam Workshop::Rick and Morty - Audio Visualizer
steamcommunity.com
![]()
Steam Workshop::Vikings Animated Background - Ragnar Lothbrok
steamcommunity.com
![]()
Steam Workshop::The Witcher Wallpaper Triss_Geralt_Yennefer
steamcommunity.com
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=853411033 (Bunu kullanacaksan ikinci Visualizer'i kullanmanı tavsiye ederim)![]()
Steam Workshop::Lord of the Rings
steamcommunity.com
15 lira için pişman olacaksan olursun bence ama dersenki masaüstüm haraketli olsun vesaire alınabilir sonuçta kullanmasamda insanlar bir paket sigaraya bu parayı veriyorlar.Konu dışı ama sence bu uygulamayı satın alsam pişman olurmuyum? önerir misiniz??
buda iyiymişAl wallpaper seç sonra iade et wp kalıyor