Wallpaper engine duvar kağıdı önerisi.

Ekler

• ROG-wallpaper-Underground-Hideout_1920x1080 (1).jpg
    ROG-wallpaper-Underground-Hideout_1920x1080 (1).jpg
    1.3 MB · Hit: 1,106
Satın aldıktan sonra wallpaper bulamadığım için iade etmiştim. O yüzden bir şey öneremeyecem gibi.

Satın aldıktan sonra wallpaper bulamadığım için iade etmiştim. O yüzden bir şey öneremeyecem gibi.
Harbiden o kadar övdüler güzel uygulama falan aldım bakmadımda hiç günü doldu iade de edemem sayfa sayfa geziyorum ne kadar sapık adam varmış ya :)

Harbiden o kadar övdüler güzel uygulama falan aldım bakmadımda hiç günü doldu iade de edemem sayfa sayfa geziyorum ne kadar sapık adam varmış ya :)
Hiç sorma ya millet neleri ekranına koyuyor şaşırıyorum. Koy işte manzara resmi geç hayır nedense her yer japon kız dolu ( japon kızlara lafım yok ) en iyisi kendine özel yapmak ama onu da işte ya yaptırıcan ya nasıl yapıldığını öğrenicen . Fiyat/ rezalet ürünü benim için wallpaper engine

Önerim yok ama hocam sizin öneriniz varsa buraya atarmısınız?
Ayrıca uygulamayı almadım almayı düşünüyorum önerir misiniz??
Alayım mı 15TL'ye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben siz zannettim yemin ederim...
Al wallpaper seç sonra iade et wp kalıyor

Merhaba tavsiyeler üzerine uygulamayı satın aldım lakin 1-2 wallpaper dışında beğendiklerim pek güzel değil çoğu uzak doğu ve +18 içerik kullanan arkadaşlar beğendikleri duvar kağıtlarını paylaşabilirse sevinirim teşekkürler.
Konu dışı ama sence bu uygulamayı satın alsam pişman olurmuyum? önerir misiniz??

Merhaba tavsiyeler üzerine uygulamayı satın aldım lakin 1-2 wallpaper dışında beğendiklerim pek güzel değil çoğu uzak doğu ve +18 içerik kullanan arkadaşlar beğendikleri duvar kağıtlarını paylaşabilirse sevinirim teşekkürler.
En iyisi 4k windows xp wallpaper.
Bakınca için açılır, rahatlarsın.

teşekkür ederim.

Konu dışı ama sence bu uygulamayı satın alsam pişman olurmuyum? önerir misiniz??
15 lira için pişman olacaksan olursun bence ama dersenki masaüstüm haraketli olsun vesaire alınabilir sonuçta kullanmasamda insanlar bir paket sigaraya bu parayı veriyorlar.

Al wallpaper seç sonra iade et wp kalıyor
buda iyiymiş :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,485
Üyeler
186,897
Son üye
solema