❌İndirim Bitti! Bimde elektrikli bisiklet ler kampanyada

Ekler

• Screenshot_2024-10-19-20-30-06-426_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-10-19-20-30-06-426_com.instagram.android.jpg
    773.1 KB · Hit: 444
Nasıl hocam memnunmusunuz
Hocam gitmesinden falan memnunum fakat aküsü iceride oldugu için anahtar ile çalışmasina gerek yok, yani anahtar sadece aküyü çıkarıp takmak icin var. Bastiginda açılmaması için her seferinde bisikleti katlayip düğmesini kapatman gerekiyor. Başka sorun da yaşamadım.

Hocam gitmesinden falan memnunum fakat aküsü iceride oldugu için anahtar ile çalışmasina gerek yok, yani anahtar sadece aküyü çıkarıp takmak icin var. Bastiginda açılmaması için her seferinde bisikleti katlayip düğmesini kapatman gerekiyor. Başka sorun da yaşamadım.
Sağolun.

Arkadaşlar bu mağazaya yakın olan varsa üstüne kar ekletip ben alabilirim dolaptan vs.

Normal bisikletten farkı ne oluyor, yokuş çıkarken mi kolaylık sağlıyor yoksa motor gibi düz yolda da gidiyor mu

ape ryder bonobo aşırı iyi fiyat o fiyata alfa romeo yu zor alıyoruz bende geçen hafta xs25 aldım bunu görsem bunu alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rd5 17bin yazıyor imkansız bir fiyat doğruysa al sata bile 22-23 satarsın

ape ryder bonobo aşırı iyi fiyat o fiyata alfa romeo yu zor alıyoruz bende geçen hafta xs25 aldım bunu görsem bunu alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rd5 17bin yazıyor imkansız bir fiyat doğruysa al sata bile 22-23 satarsın
Bonoboyu bende beğendim hatta almak bile istiyorum şuan ama sanırım pedal çevirmeden elektrikli gitmiyormus anlamadım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,404
Üyeler
192,708
Son üye
Sarius
Geri