birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
8500 tl olan alınır mı? Düz yolda iyi gider mi?
Yok malesef sadece şunlar var başka bimlerdebaşka bimlerde yok mu hocam?
Nasıl hocam memnunmusunuzAlfa Romeo R2 modelini 24k fiyata aldim![]()
Hocam gitmesinden falan memnunum fakat aküsü iceride oldugu için anahtar ile çalışmasina gerek yok, yani anahtar sadece aküyü çıkarıp takmak icin var. Bastiginda açılmaması için her seferinde bisikleti katlayip düğmesini kapatman gerekiyor. Başka sorun da yaşamadım.Nasıl hocam memnunmusunuz
Sağolun.Hocam gitmesinden falan memnunum fakat aküsü iceride oldugu için anahtar ile çalışmasina gerek yok, yani anahtar sadece aküyü çıkarıp takmak icin var. Bastiginda açılmaması için her seferinde bisikleti katlayip düğmesini kapatman gerekiyor. Başka sorun da yaşamadım.
Bonoboyu bende beğendim hatta almak bile istiyorum şuan ama sanırım pedal çevirmeden elektrikli gitmiyormus anlamadım bendeape ryder bonobo aşırı iyi fiyat o fiyata alfa romeo yu zor alıyoruz bende geçen hafta xs25 aldım bunu görsem bunu alırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rd5 17bin yazıyor imkansız bir fiyat doğruysa al sata bile 22-23 satarsın
25 bin lik rd5 e bile biz büyük indirim diyorduk 6 aydır takip ediyorum fiyatları bonobo yu 25 e almak bir daha denk gelinebilecek bir şey değil diye düşünüyorumBonoboyu bende beğendim hatta almak bile istiyorum şuan ama sanırım pedal çevirmeden elektrikli gitmiyormus anlamadım bende