Yardım Acer Nitro V16 Nasıl Bilirsiniz?

Empress

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar bir laptop almayı düşünüyorum. Araştırmam sonuncunda ise gerek soğutması ve gerek performansı ile Acer Nitro V16 dikkatimi çekti. Size iki sorum var.

1- Bu laptop sizce nasıl? Farklı bir tavsiyeniz var mı?
2- Malumunuz ülkemizde herşeyin fiyatları pahalanıyor. Elimi çabuk tutup almamı mı tavsiye edersiniz? Yoksa 11.11 indirimlerini beklememi mi?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...bilgisayar-nh-qruey-003-fiyati,773774765.html

Arkadaşın attığı loqu alın bu fiyatta en iyisi o

hocam bu arada lenovoyu arıyordunuz en son ne oldu o iş
Önce 1 dakikalığına kapama tuşuna basılı tutun dediler yaptım sonrada Windows 11 Home kurdurdular. Yarın biz sizi arayacağız sorun düzeldimi diye eğer düzelmediyse bir çözüm bulacağız dediler. Hemen vermelerini beklemiyorum sonuçta markaların amacı en ucuz yoldan kar yapmak.

Önce 1 dakikalığına kapama tuşuna basılı tutun dediler yaptım sonrada Windows 11 Home kurdurdular. Yarın biz sizi arayacağız sorun düzeldimi diye eğer düzelmediyse bir çözüm bulacağız dediler. Hemen vermelerini beklemiyorum sonuçta markalarım amacı en ucuz yoldan kar yapmak.
İlk defa duyuyorum böyle bir şey yaptırdıklarını zaten windows 11 home yüklü değilmiydi ki bir çözüm bulmaktan kastları bu yazılımsal bir hata değil tek çözümü adaptörü değiştirmek umarım onlarda bunu anlayıp size yeni adaptör yollarlar en kısa sürede

İlk defa duyuyorum böyle bir şey yaptırdıklarını zaten windows 11 home yüklü değilmiydi ki bir çözüm bulmaktan kastları bu yazılımsal bir hata değil tek çözümü adaptörü değiştirmek umarım onlarda bunu anlayıp size yeni adaptör yollarlar en kısa sürede
Pro kuruluydu cihazımda öncesinde. Bakalım sonuç ne olacak? Vermeseler bile LOQ adaptör dışında çok iyi bir cihaz.

Hocam bu Lenovo Loq serisinde LA1 yapay zeka işlemcisi olduğunu biryerde okudum ciddi manada bir etkisi oluyor mu? Birde markaya güvenebilir miyim?
Lenovo markasına güvenmeyinde hangi markaya güvenin? Güvenilir.

V16 üst modelleri alınmaz. Bu paralara yazık olur. Nitro 16 alınır ama V16 olan alınmaz.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,229
Üyeler
193,300
Son üye
dorukgungor
Geri