Arkadaşım kullanıyordu daha çok sıvı şeyler tüketmen daha iyi olur temizlemek zorunda kalırsın yoksa telleri yani zorunlu kalmadıkça et gibi şeyler tüketme
Arkadaşım kullanıyordu daha çok sıvı şeyler tüketmen daha iyi olur temizlemek zorunda kalırsın yoksa telleri yani zorunlu kalmadıkça et gibi şeyler tüketme
Ben kullanıyorum. Önüme geleni yiyorum. Sadece sıvı diye bir şey yok. İlk başlarda sert şeyler tüketme diyor doktor. Sonradan alışıyorsun. Dişlerini iyi fırçala o önemli.
Tüketeceksin tabii ki saçmalama ölürsün yoksa
Ben küçükken kullandım 2.5 seneye yakın.İlk 1 ay falan zar zor yemek yiyordum sonrasında sakız da çiğnedim her gün kola da içtim(normalde bu ikisini yapma derlerdi) her şeyi de yedim.2.5 yıl yani dayanmaz insan
Ben kullanıyorum. Önüme geleni yiyorum. Sadece sıvı diye bir şey yok. İlk başlarda sert şeyler tüketme diyor doktor. Sonradan alışıyorsun. Dişlerini iyi fırçala o önemli.
Ben 2 yıl boyunca kullandım, önüme geleni yedim valla çok çabukda alıştım, geçen hafta çıkmıştı diş telim.
Sıkıntı edecek bir şey yok ama tellerdeki kenarda kalan fazlalıkları doktora kestir, çünkü yanağına batırıyor