Diş teli kullanan var mı

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Diş teli kullanan var mı ? Diş teli takıldıgın da sadece sıvı besinler mi tüketiliyor ?

Önceden kullandım. Sadece sıvı besin tüketmiyorsun, öyle şey mi olur :D?

Diş teli kullanan var mı ? Diş teli takıldıgın da sadece sıvı besinler mi tüketiliyor ?
Arkadaşım kullanıyordu daha çok sıvı şeyler tüketmen daha iyi olur temizlemek zorunda kalırsın yoksa telleri yani zorunlu kalmadıkça et gibi şeyler tüketme

Arkadaşım kullanıyordu daha çok sıvı şeyler tüketmen daha iyi olur temizlemek zorunda kalırsın yoksa telleri yani zorunlu kalmadıkça et gibi şeyler tüketme
Hiç mi et tüketmicem ?

Hiç mi et tüketmicem ?
Tüketeceksin tabii ki saçmalama ölürsün yoksa :)
Ben küçükken kullandım 2.5 seneye yakın.İlk 1 ay falan zar zor yemek yiyordum sonrasında sakız da çiğnedim her gün kola da içtim(normalde bu ikisini yapma derlerdi) her şeyi de yedim.2.5 yıl yani dayanmaz insan :)

Ben kullanıyorum. Önüme geleni yiyorum. Sadece sıvı diye bir şey yok. İlk başlarda sert şeyler tüketme diyor doktor. Sonradan alışıyorsun. Dişlerini iyi fırçala o önemli.
İlk başlar derken 1 hafta anlamında mı yoksa 1 ay anlamında mı

Ben 2 yıl boyunca kullandım, önüme geleni yedim valla çok çabukda alıştım, geçen hafta çıkmıştı diş telim.
Sıkıntı edecek bir şey yok ama tellerdeki kenarda kalan fazlalıkları doktora kestir, çünkü yanağına batırıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,140
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri