mustafalaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
black ops 6 ile alakalı her şey yüklü (online hariç) run is safe mode uyarısı veriyor çözümü bilen varmı?
Oyuna hiç giriş yapamadım ki, sistem özelliklerim 16 ram 12 GB 3060 ekran kartı ryzen 5 5500 işlemcibu genelde sistem gereksinimlerindeki bir sorundan oluyor. no deyip grafik ayarlarını düşürmeyi dene
oyuna daha önce giriş yapmadıysanız bu uyarıyı vermez. ya da başka bilgisayardan açmışsınızdır. bu yüzden vermiştir. yes deyip ayaralrı yeniden düzenleyebilirsinizOyuna hiç giriş yapamadım ki, sistem özelliklerim 16 ram 12 GB 3060 ekran kartı ryzen 5 5500 işlemci
oyun zaten gece 00 00 da erişime açıldı daha önce girmedim ne bu bilgisayarda ne başka bilgisayarda yes dediğimde de oyun açılmıyor no dediğimde deoyuna daha önce giriş yapmadıysanız bu uyarıyı vermez. ya da başka bilgisayardan açmışsınızdır. bu yüzden vermiştir. yes deyip ayaralrı yeniden düzenleyebilirsiniz
Evet karşılıyorsisteminiz min.sistem gereksinimlerini karşılıyor mu baktınız mı
O ZAMAN OYUNLA ALAKALI BİŞEY BENCE. GEÇEN GÜN MOB 2 DE BİLE BENİM SİSTEMİMDE BU UYARI GELDİ oyunun yeni olmasından kaynaklı olabilirEvet karşılıyor