Edmond_Dantes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,860
Blackshark ın yanına yaklaşamaz bana kalırsaHS80 en iyi mikrofona sahip Gaming kulaklık şu anda.
Blackshark ın yanına yaklaşamaz bana kalırsaHS80 en iyi mikrofona sahip Gaming kulaklık şu anda.
göreceli hepsini deneyip karar vermek lazım ama bu ülkede bu durum yok malasefBlackshark ın yanına yaklaşamaz bana kalırsa
Hocam o ürünü çok övüyorlar da hiç beğenmiyorum sırf tasarımındangöreceli hepsini deneyip karar vermek lazım ama bu ülkede bu durum yok malasef
örnek Audeze Maxwell alsan suratına bakmassın bunların malasef ülkede fiyat pahalı.
veya kablolu ne biçim kulaklıklar var.
Logitech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz kulaklık 5400 civarları felan aldık indirimden hiç beğenmedim arkadaş sattım direk aynı fiyataHocam o ürünü çok övüyorlar da hiç beğenmiyorum sırf tasarımındanSteelseriesin de tasarımları hiç sevmiyorum logitech o konuda bir numara bence
6235 gözüküyor indirim bitmiş sanırımMax modeli. Son 1 yılın en düşük fiyatı. Bu bütçede rakipsiz olduğunu düşünüyorum.
Link: https://pckolik.com/urun/corsair-hs80-max-wireless-rgb-bluetooth-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik
Alıntıyı görüntüle
Blackshark v2 pro nun mikrofonu rakipsiz ondan eminim ses kaliteleri hakkında bilgim yok çok anlamam.
HS80 en iyi mikrofona sahip Gaming kulaklık şu anda.
saçmalamışım ben harbiden hs80inki çok daha iyiymiş almadım ürünü de kullanan biri buldum dinledim tertemizgöreceli hepsini deneyip karar vermek lazım ama bu ülkede bu durum yok malasef
örnek Audeze Maxwell alsan suratına bakmassın bunların malasef ülkede fiyat pahalı.
veya kablolu ne biçim kulaklıklar var.
Hs8p cok unrated bir kulaklik.Bilinseydi su an ki piyasasi %50 fiyat artardi diye dusunuyorum.saçmalamışım ben harbiden hs80inki çok daha iyiymiş almadım ürünü de kullanan biri buldum dinledim tertemiz
Evet ben 80 maxı inceliyorum da uygulaması müthiş. SoundID olayına bayıldım ayrıca nova pro ile arasında bu kadar fiyat farkı yaratacak ne var acaba bilmediğimden soruyorumHs8p cok unrated bir kulaklik.Bilinseydi su an ki piyasasi %50 fiyat artardi diye dusunuyorum.
bu mal harika dostum![]()
dollby satın aldım 42 tl ayar yapmadım.
kulaklığın ışık kapatması yok
mic süper
ses kablosuza göre aşırı iyi ses kartı var gibi.
yazılım güncellemesi vardı yaptım fena değil ilerleyen süreçte belli olur![]()
ben de aldım bu kulaklıktan ayarları anlamadım. Dolby ücretsiz veriyorbu mal harika dostum![]()
dollby satın aldım 42 tl ayar yapmadım.
kulaklığın ışık kapatması yok
mic süper
ses kablosuza göre aşırı iyi ses kartı var gibi.
yazılım güncellemesi vardı yaptım fena değil ilerleyen süreçte belli olur![]()